Düğün Fotoğrafı Pozları – Gelin ve Damada İlham Kaynağı Olacak 10 Poz

Kendi çektiğiniz veya paylaşmak istediğiniz bütün resimler buraya...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
cuneytkaya1989
Acemi Üye
Acemi Üye
Mesajlar: 2
Kayıt: 08 Mar 2017 [ 11:04 ]

Düğün Fotoğrafı Pozları – Gelin ve Damada İlham Kaynağı Olacak 10 Poz

Mesaj gönderen cuneytkaya1989 »

Fark Yaratan Gelin Damat Fotoğrafları
Düğün fotoğrafı çektirmek isteyen çiftler herkesten farklı olmak isterler. Son yıllarda Büyükada’da, Kuzguncuk’ta, Kızkulesi manzarasında, Yıldız Parkı ya da Atatürk Arboretumu’nda çekilen ve birbirine benzeyen düğün fotoğrafı pozları görsek de LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP! sayesinde bazı çiftler diğerlerinden farklı olmayı başarabiliyorlar…
Düğün fotoğraf pozları ya da gelin damat çekimleri her çift için ayrı bir kompozisyonda düzenlendiğinde farklı olabiliyor. Düğün fotoğrafı pozları, fotoğraf sanatçısının yaratıcılığına ve kompozisyon bilgisine bağlı olarak istenildiği kadar çeşitlendiriliyor. Hatta gelin ve damat adayları hayallerindeki kareyi fotoğrafçıya söyleyerek diledikleri kareyi elde edebiliyorlar. Düğün fotoğrafları ya da gelin damat pozları için öneriye ihtiyaç duyanlar aşağıdaki pozları deneyebilirler. Çiftlerin en çok başvurdukları düğün pozları:

Resim

Vintage Düğün Pozları
Son yılların gelin damat pozları arasında vintage olanlar moda. Romantik ve duygusal bir çiftseniz fotoğrafçınızdan bu tür çalışmalar isteyebilirsiniz.
Resim

Antika Bir Arabada
Düğün fotoğrafı pozları için klasik arabalardan da yararlanabilirsiniz. Antika bir araba kiralayarak fotoğraf çekimlerinizde kullanabilirsiniz. Gelin damat pozları, klasik arabaların eşliğinde ormanlık yollarda ve sahilde hoş fotoğrafların ortaya çıkmasını sağlıyor.
Resim

Sualtında
Gelin damat fotoğrafları için özellikle yaz aylarında sualtı fotoğrafçılığı denenebilir. Bizim neyimiz eksik diyorsanız, sualtında düğün fotoğrafları için bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.
Resim

Denizde
Denizde düğün çekimleri klasikleşse de fotoğrafçınızın yaratıcılığına bağlı olarak gündoğumu ve günbatımında etkileyici kareler yakalanabilir. LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP! ile alınan eğitimle pozlarınız deniz ve gökyüzünün birleşmesi ile ortaya anlamlı görüntüler çıkarır.
Resim

Ayçiçeği Tarlasında
Ayçiçeği tarlaları düğün fotoğrafı pozları için doğal bir set adeta. İstanbul’da yaşayanlar şehrin dışına doğru yol alarak ayçiçeği ve lale tarlaları ile karşılaşabilirler. Gelin damat fotoğrafları doğanın kalbinde bir başka güzel…
Resim

Lunaparkta
Eğlenceli bir çiftseniz sizin için en güzel düğün fotoğrafları lunaparkta çekilenlerdir. Rahat ve komik düğün pozları yakalarken bir yandan da sınırsızca eğlenirsiniz. Hatta alacağınız LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP! ile hayellerinizi süsleyen eğlenceli fotoğraflar elde edebilirsiniz.
Resim

Hobilerinizle
Tenis mi oynuyorsunuz ya da at binmek hobiniz mi? İşte düğün fotoğrafı pozunuzu buldunuz. Hobinizi yaparken vereceğiniz eğlenceli gelin damat pozları ilerde gülümseyerek hatırlayacaksınız. Ayrıca düğün fotoğrafı pozları için doğanın nimetlerinden de sınırsızca yararlanabilirsiniz. Ormanlar, şelaleler, yağmurlu havalar sizi bekler…

Dış Çekim Düğün Pozları
Düğün pozları dış çekim ile yapılacaksa fotoğrafçının profesyonelliği daha çok önem arz eder. Düğün fotoğrafçısı dış etmenlere açık bir şekilde fotoğraf çeker ve her türlü riske hazır olmalıdır. Düğün fotoğrafçısının yeteneği sayesinde doğru gelin damat fotoğrafları yakalanacaktır.
Dış çekim düğün pozları için mekanın iyi tanınması, hava koşullarının bilinmesi, ekipmanları ve ekibin tam olarak hazır olması gerekir. Kaliteli fotoğraflar iyi ekiplerden ve fotoğrafçılık kursu deneyimi olan eğitmen ile profesyonellerden çıkar. Düğün fotoğrafları böylece daha etkileyici olur.

Resim
Kaynak: LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!



Cevapla