1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

EZME TURŞU

Gönderilme zamanı: 01 Eki 2006 [ 21:29 ]
gönderen Fatma Anne
LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!

MALZEMELER
4 kg olgun domates
1 kg acı biber
1 baş sarmısak
Yeterince tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı sirke
Yarım demet maydonoz
YAPILIŞI
Domatesleri yıkadıktan sonra kabuklarını soyun.Mutfak robotunda iyice doğrayın.
biberleri ve maydonozu da yıkadıktan sonra maydonozu ince ince doğrayın.
Sarmısakları soyup biraz küçülttükten sonra tüm malzemeyle birlikte karıştırın ve saklayacagınız kabın içine koyarak,yaklaşık 2 hafta bekletin ,turşu olunca afiyetle yiyebilirsiniz.

NOT:Ara sıra kapağını açıp havasını almanız gerekmektedir. :!:

EZME TURŞU

Gönderilme zamanı: 08 Ağu 2013 [ 18:00 ]
gönderen entelman38
elinize sağlık denenmiş bir tarif mi

EZME TURŞU

Gönderilme zamanı: 17 Haz 2014 [ 16:48 ]
gönderen canbuse34
vay güzel görunuyor :)