BD Depolama

Webmasterlar, bu bölümümüzde web sitenizi tanıtabilir. Açıklamalarda bulunabilirsiniz.. Bu bölüm dışında Site Tanıtımı yasaktır..!
Cevapla
Kullanıcı avatarı
dovme
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye
Mesajlar: 350
Kayıt: 03 Nis 2018 [ 11:45 ]

BD Depolama

Mesaj gönderen dovme »

BD Depolama

BD Depolama tüm sistem altyapısını artan katma değerli depolama taleplerine cevap vermek üzere 2012 yılında kurulmuş ve butik depolama hizmetleri ile faaliyetlerine başlamıştır.

Depolama faaliyetlerine ilave olarak, 2014 yılı başlarında, lojistik sektöründe önemli yer tutan yük güvenliği sistemlerini de ürün gamına eklemiştir. 

Bu kapsamda LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!, LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!, dunnage bags, çemberleme, paletleme sistemleriyle yüklerinizi sarsıntı ve darbelere karsı lashing kurallarına göre,uzman donanımlı personelimizle, güvenliği ön planda tutarak siz müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Yine 2014 yılı içerisinde taşıma verimliliğinin arttırılmasına yönelik çalışmaları ile hizmet ve ürün yelpazesini genişletmiş olan BD Depolama Ticaret Limited Şirketi, sürekli gelişim ve stratejik iş ortaklarımıza mümkün olan maksimum faydayı sağlamak için çalışmaktadır.

LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!



Cevapla