Elif (atv)

Burada en sevdiğiniz dizileri ve çok izlediğiniz programları bizimle paylaşabilir yorumlarda bulunabilirsiniz..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
summer
KF Yönetim Yetkilisi
KF Yönetim Yetkilisi
Mesajlar: 2351
Kayıt: 07 Ağu 2006 [ 13:24 ]

Elif (atv)

Mesaj gönderen summer »

Keremcem Yeni Dizisi İle Atv'de

LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!



Son olarak "Aşk Oyunu" dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Keremcem, "Elif" adlı yeni dizisiyle atv ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. Yabancı bir dizinin uyarlaması olarak çekilecek yapımda Keremcem'i zengin bir ailenin çocuğu olarak izleyeceğiz. Parmaklıklar Ardında dizisinin yapımcısı Play Yapım tarafından hayata geçirilecek projede Keremcem'e Suna Yıldızoğlu'nun 19 yaşındaki kızı Yasemin Allen eşlik edecek. 7 yıldır yaşadığı Avustralya'da adını "Türk Lokumu" olarak duyuran Yasemin, ünlü kozmetik markası L'Oreal'in düzenlediği "Yeni Yüz" yarışmasında finalist olmuştu. Dizinin yönetmenliğini ise Aşk Oyunu dizisinin yönetmeni Bülent İşbilen üstlenecek.

Yüksel Aytuğ

Sabah



Kullanıcı avatarı
summer
KF Yönetim Yetkilisi
KF Yönetim Yetkilisi
Mesajlar: 2351
Kayıt: 07 Ağu 2006 [ 13:24 ]

Mesaj gönderen summer »

Keremcem ekranda 'Romanlar' yarışta
ATV ekranlarında Elif ve Servet Avcısı adlı iki dizi daha başlıyor. Fox'un yeni yarışması ise Roman Star


Resim

Elif'in başrolünde Keremcem ve Yasemin Allen var Yaz ekranı yenilikleri sürüyor. Önümüzdeki günlerde ATV'de Elif ve Servet Avcısı adlı iki yeni dizi daha ekrana 'merhaba' diyecek.
Babasının ölümüne sebep olduğu düşünülen bir kızın aksini ispat etmek için verdiği mücadelenin içinde aşk ile tanışmasının hikayesi Elif, Haziran ayının son haftasında izleyiciyle buluşacak. Keremcem ve Yasemin Allen'in başrollerini üstlendiği dizinin konusu kısaca şöyle; Elif, babasının can verdiği yangına sebep olmakla suçlanır ve üç buçuk yıl yattığı cezaevinden tahliye olur. Kendini aklama çabasına girdiği sürecin başında, büyük bir firmanın şoförlerinden Ahmet'e aşık olur. Ama bilmediği bir şey vardır; kendini şoför olarak tanıtan bu delikanlı aslında firmanın veliahdıdır. Elif de cezaevinden çıktığını gizler. İki aşık birbirlerinin kim olduğunu öğrendiğinde olaylar geri dönülmez bir hal alır.

21.06.2008
Kaynak: Yeni Şafak Gazetesi

Cevapla