Herkes Alex

Fenerbahçeliler burası sizin
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Theİmam
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Mesajlar: 63
Kayıt: 20 Ağu 2012 [ 15:51 ]

Herkes Alex

Mesaj gönderen Theİmam »

Resim

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kulübün resmi internet sitesinden taraftarlara dönük bir açıklama yaparken, Spartak maçında oynatmadığı için sorun yaşadığı kaptan Alex'e de isim vermeden mesajlar yolladı. Kocaman, "Fenerbahçe formasını giyen her bir oyuncu, sırtlarında yazan isim ve numara fark etmeksizin benim için aynı değere sahiptir" dedi.

DAiMA TAKIMIN YARARINI DÜŞÜNÜRÜM
Adaletinden kimsenin şüphe duymamasını isteyen tecrübeli hoca, açıklamasının devamında "Taraflı tarafsız herkes, en azından benim hakkımda şunu rahatlıkla bilir ve söyler ki, forma konusundaki bakış açım ve tavrım son derece adildir ve takımın o anki yararına yöneliktir. Bunu ifade etmenin dahi gerekli olmamasını dilerdim" ifadelerine yer verdi.

BiRLiK VE BERABERLiK VE DESTEK iSTEDi
Gaziantep maçını cezaları nedeniyle kadın ve çocuklar önünde oynayacaklarını hatırlatarak, taraftarlardan cezaya yol açacak davranışlardan kaçınmalarını isteyen Kocaman, "Spartak sınavında tribünlerden beklentim; birlik, beraberlik ve destek" derken, futbolculara her zaman güven duyulmasını istedi, Avrupa'da hedeflerini hep ileri taşıyacaklarını kaydetti.

SAHAYA ODAKLANALIM
Aykut Kocaman, "Bizim, Fenerbahçe için yapmamız gereken tek şey sahaya odaklanmak. Tüm çalışmamız, tüm mesaimiz, tüm dikkatimiz buna yönelik. Tek beklentimiz de desteğin ve ilginin sahaya yönelik olması" diyerek, taraftardan Fenerbahçe'ye zarar verebilecek hiçbir olaya fırsat tanımamasını istedi.



Kullanıcı avatarı
kaju34
Acemi Üye
Acemi Üye
Mesajlar: 6
Kayıt: 24 Ağu 2012 [ 16:43 ]

Herkes Alex

Mesaj gönderen kaju34 »

Çok komik :)

Kullanıcı avatarı
Kurt78
Acemi Üye
Acemi Üye
Mesajlar: 7
Kayıt: 22 Eki 2012 [ 12:16 ]

Herkes Alex

Mesaj gönderen Kurt78 »

Alexin zamanı gelmişti zaten artık oynamıyodu. Ama Aykut hocayada iyi yaptı denilmez.

Kullanıcı avatarı
Berna-Design
Acemi Üye
Acemi Üye
Mesajlar: 6
Kayıt: 26 Eki 2012 [ 17:55 ]

Herkes Alex

Mesaj gönderen Berna-Design »

Bu olayı medya fazla büyüttü , sonuçta kaptanda olsa bir futbolcu . Kişilık olarakta severim ama bu kadar büyümesinin amacı nedir ?

Cevapla