2018 KPSS Vatandaşlık Soru ve Cevapları (Sürekli Güncellenecek)

AktüelBilgi Ana Bölüm
Cevapla
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici
Mesajlar: 6046
Kayıt: 21 Kas 2005 [ 23:54 ]

2018 KPSS Vatandaşlık Soru ve Cevapları (Sürekli Güncellenecek)

Mesaj gönderen VSaBaH » 22 Tem 2018 [ 22:35 ]


2018 KPSS Vatandaşlık Soru ve Cevapları (Sürekli Güncellenecek)
Soru ve Cevap Tamamlanma Yüzdesi: %90

Resim

1. SORU: Cumhuriyetin ilanından sonra 3 anayasa var.
CEVAP: 1924 1961 1982 3 tane
 
2. SORU Ergenlik
CEVAP: yaş ile ilgili olacak
 
3. SORU: MGK
CEVAP: Cumhurbaşkanı belirler.
 
4. SORU: Yüce Divana Sevk Kararı:
CEVAP: TBMM
 
5. SORU kişinin yapması göstermesi gereken tüm özen ve dikkate rağmen yine de olayların bağımsız şeklde sonuçlanması tarzı soru
CEVAP: iyiniyet
 
6. SORU denetleme yapan tbmmye sorumlu organ
CEVAP: Sayıştay
 
7. SORU korunmayan inkılap kanunu
CEVAP: tarihi eserler
 
8. SORU memurların amirin dediklerini yapmasının istisnası
CEVAP: kanunsuz emir
 
9. SORU Belediye sorusu
CEVAP: 1 ve 3 sanırım 5000 ve ilçe merkezi olan cevaplar
 !
2018 KPSS'deki Diğer Konuların Soru ve Cevapları için ANASAYFAMIZI ZİYARET EDİNİZ!


NOT: Derleme şeklinde olduğu için cevaplar kesin değildir, değişebilir ve bilgi amaçlıdır. Şayet kesin yanlış olduğunu düşündüğünüz soru varsa bildirir ve kaynak belirtirseniz düzeltebiliriz. Sık sık konuyu takip etmenizi öneririz.

<DERLEMEDİR>

ANAHTAR KELİMELER: 2018 KPSS Vatandaşlık Soru ve Cevapları, 2018 KPSS Vatandaşlık Soru ve Cevapları açıklandı, 2018 KPSS Vatandaşlık Soru ve Cevapları kitapçığı, 2018 KPSS Vatandaşlıkta hangi sorular vardı, 2018 KPSS Vatandaşlık Soru ve Cevapları pdf, 2018 KPSS Vatandaşlık Soru ve Cevapları word,


 !
REKLAMLARA YAPILAN TIKLAMA BİZİM TEK GELİR KAPIMIZDIR. LÜTFEN ADBLOCK TARZI EKLENTİLERLE REKLAMLARI ENGELLEMEYELİM. BİZE EN GÜZEL TEŞEKKÜRÜ BU ŞEKİLDE YAPABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER...


Resim

Cevapla