Dünyanın en komik olayları

Bu bölümümüzde gülmekten kırılacaksınız...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
sato54
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi
Mesajlar: 726
Kayıt: 27 Mar 2009 [ 21:14 ]

Dünyanın en komik olayları

Mesaj gönderen sato54 »

DUNYA NIN CESİTLİ YERLERİNDEN ALINMIS KOMİK OLAYLAR VE PERDE ARKALARI: :haha:

Eurovision'da temsilcilerimiz(!) katıldıkları İngilizce şarkı ile birinci olmayı başardı. TRT yetkilisi konu ile ilgili olarak: "Çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Allah kısmet ederse seneyede Japonca bir şarkıyla katılmayı düşünüyoruz." dedi.


Transferin flaş takımı Galatasaray bir bomba daha patlatmaya hazırlanırken bomba elinde patladı. Uzun süredir Galatasarayla adı geçen ve tüm otoritelerce yeryüzündeki en moron kaleci olarak gösterilen Niharahua'lı kaleci Bakakal'ı transfer etmek isteyen Galatasaray bu transferden de sonuç alamadı. Bakakal konu ile ilgili olarak "Bizim ortanca yeğenin arkadaşının arkadaşı hastalandı, bu yüzden burada kalmak zorunda kaldım" dediği öğrenildi.


Medyum Kehanettin, "ne oldum değil ne olacağım demeli" sözünün sanıldığı gibi atasözü olmadığını bu sözü kendisinin söylediğini iddia etti. Konuyu derinlemesine araştıran KHA muhabirleri Türk Dil Kurumu ile görüşmek istedi fakat binadan içeri bile alınmadılar. Bu durumu özgür basına saldırı olarak görüyor ve kınıyoruz...


Dün yapılan operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı ensesine ulaştı. Operasyonu gerçekleştiren Türk doktor Mehmet GEREN konuyla ilgili olarak "Bu estetik dünyasında görülmemiş bir başarıdır. Böyle bir başarıya ulaştığım için ne kadar övünsem az. Artık Türk doktorlarda dünya çapında başarılara imza atıyor" dedi.


Genç Parti Genl. Bşk. Cem Uzan üniversite sınavını kaldıracağını ve ders kitaplarını bedava dağıtacağını açıkladıktan sonra şimdide sözcüsü bir koskoca başkent denizsiz olmaz dedi.....


İktidar, kadrolaşma iddialarını yalanlayadursun, Adana'daki bir olay ortalığı karıştırdı. İstanbul milletvekili Veli KIL'ın amca oğlunun ricasını kıramadığından dolayı hala oğlunun biricik evladını çalıştığı Adana adliyesinin hizmetlilik görevinden, baş hizmetlilik görevine getirilmesi için Bakan Baki ANAOĞLU'na SMS gönderdiği iddiları ortaya atıldı. İddialar üzerine Bakan ANAOĞLU, "böyle bir şey yoktur, olsada bilinemez, bilinsede devlet sırrıdır; açıklanamaz" dedi.

.
Bugün Ankara Gençlik Parkı'nda yaşanan bir olay Türkiye'yi hayretler içinde bıraktı. Luna Parkın 2 kafadar gece bekçisi Hasan Yanbasan ve Memduh Düzkoşan, park kapandıktan sonra, dönen salıncaklara binmeye karar verdiler. 2 kafadar seans süresini ayarlamayı unutunca, bütün gece dönen salıncaklarda dönerek hayatlarını kaybettiler.


Kandilli Rasathanesi yetkilisi Dr. Tamer Ataç, TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi’nin Mars görüntülerini internetten canlı olarak yayınlanacağını belirtti. Bu açıklamanın üzerine tug.tubitak.gov.tr adresine Mars'ı teleskoptan canlı olarak izlemek umuduyla giren ziyaretçiler mağlesef amaçlarına ulaşamadılar. Çünkü sitede aynen şöyle yazıyordu : "İnternetten Naklen Yayın: WEB sunucumuz Mars Gezegeni'ni canlı olarak izlemek isteyenlerin yoğun talebi nedeniyle 26 Ağustos 2003 gecesi kilitlendi!!!". Teşekkürler TÜBİTAK...


Bugün Karabük'te akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı. Emekliliğine 1 yıl kalan demir çelik fabrikası işçisi Demir Ören çok trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Her Ramazan olduğu gibi iftarı fabrikada yapmak zorunda kalan Ören yemeğin ardından bir sigara içmek istedi. Sigarasını yakmak için bir türlü ateş bulamayan talihsiz adam 600 tonluk press makinesinin arasından emeklemek suretiyle geçerek, ucundaki 2450 santigratlık fırında sigarasını yakmaya çalıştı ve hayatını yanarak kaybetti. Olayı duyan ailesi sinir krizleri geçirdi. Demir Ören'in küçük kızının gazetecilere "ben ona sigara içme, sigaraya vereceğin paraya git bana lolipop al dedim" şeklindeki sözleri gazeteciler arasına duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.


Urfa'da çocukluğunu yaşayamadığını düşünen Kazım Laleli, yaşamadığım şeyleri yaşamam için hala şansım var, diyerek bakkala koştu. Bakkalcı amca bana bir lolipop, diyen Laleli lolipopun nasıl yeneceğini bilmediği için direk yutmaya kalktı. Müşterisinin nefes alamadığını gören bakkal sahibi önce gazetecileri sonra da ambulansı çağırdı. Olayın ilginç yanı ise Laleli'nin bu olay sırasında en uzun süreli nefes tutma rekoru ile Guiness'e girmesiydi.


Trabzon'da yerel Akça Televizyonu'nda haftada bir yayınlanan ‘‘Müzik Ziyafeti' programını hazırlayan mahalli sanatçı İsa İlhan, geçen haftaki programında Temel fıkralarını aratmayan bir sürprizle karşılaştı. Her programında olduğu gibi izleyici istekleri almaya başlayan İlhan, canlı telefon bağlantıları yapmaya başladı. Bir kaç telefondan sonra bir bağlantı daha yapan ve türkü isteği almayı bekleyen İlhan, ‘‘İsa abi, ben sizin mahalledeki tüpçü Rıfat. İstediğin tüpü eve götürdük fakat patron, ‘veresiye olmaz, parasını alın' dedi. Şimdi dükkándayız. Televizyonda seni görünce bunu söylemek için aradım’’ sözlerini duyunca şoke oldu. Neye uğradığını şaşıran İsa İlhan programa beş dakika reklam arası verdi. Kaynak:hurriyetim.com


Kurtlar Vadisi” dizisinin kahramanı Çakır’ın ölümü nedeniyle, Adapazarı’ndaki bir halı saha turnuvasında saygı duruşu yapıldı. Adapazarı’nda, Kurtlar Vadisi adlı diziden etkilenen bir grup, dizinin adını alarak katıldıkları futbol turnuvasında, dizinin kahramanı Çakır için saygı duruşunda bulunarak, yönetmeni protesto ettiler.


Dün akşam saatlerinde Çorum'da yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti. Lise öğrencisi C.S. telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya. Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti. C.S. hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti. C.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S.'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler. Polisler faili ya da failleri arıyor. Belkide bu caniler aramızda dolaşıyor olabilir!


Mattel şirketi, Barbie’nin yeni erkek arkadaşı Blaine’in ABD’de Ağustos ayında 14,99 dolardan satışa sunulacağını açıkladı. “Bronz tenli Blaine’in sörf yapmayı Hawai’de öğrendiğini, ardından California’ya taşındığını ve en sevdiği yemeğin pizza olduğunu” belirten şirket, “Ken’in artık Barbie’nin sadece arkadaşı olacağını” duyurdu. Kaynak:ntvmsnbc.com


Baba Zula’nın Duble Oryantal adlı albümündeki 5 şarkı, TRT denetimine takıldı. Denetime takılan şarkılar, adeta birer porno yayını gibi.. Geleneksel Türk müzik aletlerini elektronik öğelerle birleştirip değişik bir tını yaratarak Halk Müziği’ne yepyeni bir soluk getiren Baba Zula grubunun beş şarkısı, TRT denetiminden geçemedi. İşte geçmeyen şarkı sözlerinden biri... EYVAH DAYIM GELDİ... Eyvah dayım geldi dayım Senin saklanman lazım Kalk çabuk üzerimden Atla git pencereden Vallahi görür seni Hemen giyinmen lazım Al çabuk eteğini Tut bari sutyenini Boşver şimdi giyinmeyi Dayım geliyor dayım Çabuk saklan şu dolaba Sesini hiç çıkarma


İngiltere'de bir çiftlikte yaşayan Georgina isimli tavuk bir gecede cinsiyet değiştirerek horoz oldu. İngiliz The Sun gazetesinin yer verdiği habere göre, Georgina yerine George adı verilen 1 yaşındaki tavuğun, gagasının altında horoz gibi iki ibiği çıktı. Uzmanlar tavuğun yumurtalarında genetik bir bozukluğun yaşandığını ve bunun doğal bir durum olduğunu açıkladı. Sabahleyin horoz gibi kümesin çitlerine tüneyen George, artık yumurta da vermiyor.Kaynak:[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]


Zonguldak'ta bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışan Hasan Basar'ın başı yüklü telefon faturalarıyla dertte! Kekeme olduğu için uzun süren görüşmelerinin kabarık faturalarından sıkılan Basar, Türk Telekom'dan özel bir indirim istemiş, ancak kabul görmemiş. O da Telekom aleyhine 50 bin YTL'lik yeni bir dava açmış. Sonucu merakla bekliyoruz...


Otobüste uyuyakalan Gönül adindaki kadin, bacaklarinda bir serinlik hissedince külotunun çalindigini farketti. Durumu soföre bildiren Gönül,"Külot giydigime eminim. " dedi.


Karisi ile geç vakte kadar eglenen Nedim Mimar, anahtarlarini bulamayinca kapida kaldi.Evin önündeki dev su borularinin içinde sabahlamaya kalkan Mimar ailesi sabaha karsi polis, uygunsuz vaziyette yakaladi.


Ürdün'de internet aracılıyla tanışıp birbirini seven çiftin sanal aşkı, ilk buluşmanın ardından, karı-koca olduklarını anlamalarıyla son buldu. Petra haber ajansı, Bekir Melhim ve eşinin fikir ayrılığı nedeniyle aylardır ayrı olduklarını, ancak sıkıntı ve şansın çifti internetteki bir sohbet ortamında yeniden buluşturduğunu duyurdu. İnternette kendini bekar, kültürlü, dindar ve okumayı seven biri olarak tanıtan, Adnan takma adını kullanan Bekir, Cemile takma adıyla sohbet ettiği eşi Sana'ya aşık oldu. Giderek büyüyen sanal aşkın ardından çift, evlilik planları yapmaya başladı. Ancak evlenmeden önce yüz yüze görüşmek gerekiyordu ve çift buluşmaya karar verdi. Çift, daha ilk buluşmasında büyük sürprizle karşılaştı. Bekir, Sana'yı gördüğünde 3 kez ''boş ol'' diye bağırırken, Sana bayılmadan önce ''Sen sadece bir yalancısın'' diyebildi. :haha:



Kullanıcı avatarı
gkcrm
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye
Mesajlar: 499
Kayıt: 28 May 2009 [ 19:05 ]

Dünyanın en komik olayları

Mesaj gönderen gkcrm »

Tavuğun cinsiyet değiştirme de ki zoru neydi ki acaba..
hele ki Eurovision'da temsilcilerimiz(!) katıldıkları İngilizce şarkı ile birinci olmayı başardı. TRT yetkilisi konu ile ilgili olarak: "Çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Allah kısmet ederse seneyede Japonca bir şarkıyla katılmayı düşünüyoruz." dedi.

çok ilginçmiş..

Cevapla