2018 KPSS Coğrafya Soru ve Cevapları (Sürekli Güncellenecek)

AktüelBilgi Ana Bölüm
Cevapla
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici
Mesajlar: 6046
Kayıt: 21 Kas 2005 [ 23:54 ]

2018 KPSS Coğrafya Soru ve Cevapları (Sürekli Güncellenecek)

Mesaj gönderen VSaBaH » 22 Tem 2018 [ 21:28 ]


2018 KPSS Coğrafya Soru ve Cevapları (Sürekli Güncellenecek)
Soru ve Cevap Tamamlanma Yüzdesi: %100

Resim

1. SORU:Masif Arazi
CEVAP: Erzurum Kars yok
 
2. SORU:İlk milli park
CEVAP: Yozgat
 
3. SORU:Koordinat 
CEVAP: 38-36
 
4. SORU:Yayla
CEVAP: Orta Toroslar
 
5. SORU:Kıyı Kumulları 
CEVAP: Doğu Karadeniz
 
6. SORU:Anadolu Kaynaklı olmayan 
CEVAP: Dalaman
 
7. SORU:Balıkçılık
CEVAP: Eğirdir
 
8. SORU:Sanayi
CEVAP: Samsun
 
9. SORU: Göç Nedeni
CEVAP: Arazi toplulaştırma
 
10. SORU: Nüfus azaltma
CEVAP: 65-80
 
11. SORU:Zeytin Ağacı
CEVAP: Sulama
 
12. SORU:Endemik Bitki
CEVAP: 1-3
 
13. SORU: Gap
CEVAP: Deriner
 
14. SORU:Aynı enlem
CEVAP: Urfa Mersin Yükselti
 
15. SORU:Demiryolu
CEVAP: 3-4
 
16. SORU:Bitki örtüsü
CEVAP: Arıcılık
 
17. SORU:En az çıkan
CEVAP: Asfaltit (TARTIŞMALI)
 
18. SORU:Jeolojik Zamanlar Sorusu?
CEVAP: III-IV​​​​​​​

​​​​​​​
 !
2018 KPSS'deki Diğer Konuların Soru ve Cevapları için ANASAYFAMIZI ZİYARET EDİNİZ!


NOT: Derleme şeklinde olduğu için cevaplar kesin değildir, değişebilir ve bilgi amaçlıdır. Şayet kesin yanlış olduğunu düşündüğünüz soru varsa bildirir ve kaynak belirtirseniz düzeltebiliriz. Sık sık konuyu takip etmenizi öneririz.

<DERLEMEDİR>

ANAHTAR KELİMELER: 2016 KPSS Coğrafya Soru ve Cevapları, 2016 KPSS Coğrafya Soru ve Cevapları açıklandı, 2016 KPSS Coğrafya Soru ve Cevapları kitapçığı, 2016 KPSS Coğrafyada hangi sorular vardı, 2016 KPSS Coğrafya Soru ve Cevapları pdf, 2016 KPSS Coğrafya Soru ve Cevapları word,


 !
REKLAMLARA YAPILAN TIKLAMA BİZİM TEK GELİR KAPIMIZDIR. LÜTFEN ADBLOCK TARZI EKLENTİLERLE REKLAMLARI ENGELLEMEYELİM. BİZE EN GÜZEL TEŞEKKÜRÜ BU ŞEKİLDE YAPABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER...


Resim

Cevapla