***Trabzonspor büyüktür*** m. ali yılmaz

Bordomavililerin yeri...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
prens_arif_61_vatan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Mesajlar: 60
Kayıt: 22 Ağu 2007 [ 05:33 ]

***Trabzonspor büyüktür*** m. ali yılmaz

Mesaj gönderen prens_arif_61_vatan »

Federasyon, hakemi suçlu bulduysa Trabzon'a 5 maç ceza neden verildi? Tehditle alınan tarafsız saha kararı da içime hiç sinmedi".


Trabzonspor'un onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz, aylık spor dergisi Futbol Plus'a ilginç açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Trabzonspor'un aldığı ceza konusunda "Futbol disiplin talimatnamesi ne ceza öngörüyorsa o verilir. Ancak federasyon, sürekli eyyam yapıyor. Bu yüzden de otoritesini kamuoyu üzerinde kuramıyor ve ciddiye alınan bir federasyon izlenimini vermiyor" dedi ve ekledi:

ENTRİKAYA ÇANAK!
"Trabzonspor başkanlarının Trabzon'un haklarını korumak kadar doğal bir görevi olamaz. Trabzonspor'un kimsenin himmetine ve korumasına da ihtiyacı yoktur. Aksi olursa Trabzonlu bundan incinir. Sahada oynar veya kaybeder. Suç varsa cezasını görür. Trabzonspor büyük camiadır. Trabzon, futbolda entrikanın olmasına çanak tutmaz."

TEL KALKMAMALIYDI
"Avni Aker Stadı'ndan tel örgülerin kaldırılmasını istememiştim. Dünyanın hiçbir stadyumunda önlemsizlik yoktur. O tel örgüleri kaldıran adam şimdiki başkanın emrinde çalışan eski bir başkandır. Trabzonspor seyircisi çabuk sinirlenir ve siniri çabuk geçer. Bu taraftar Türkiye'de futbolu anlayarak izleyen tek taraftar kitlesidir."

TEHDİTLE KARAR
"Federasyon, hakemi haksız bulduysa 5 maç ceza neden verildi? Çelişki var. Olayların sorumlusu hakemse, Trabzon ihtar ile uyarılırdı. Tarafsız saha kararı da içime sinmedi. Adil olan karar neyse onu vermeliydiler. Albayrak, federasyonu elindeki 8 oyla tehdit ederek, federasyon da bundan çekinerek böyle bir karar vermişse bu kabul edilmez."
__________________
BİR GÜN BİLE DÜRÜST OLMAK BİR ÖMÜR BOYU HİÇ OLMAKTAN İYİDİR



Cevapla