Yattara ve Ersen hazır

Bordomavililerin yeri...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
ARENA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Mesajlar: 827
Kayıt: 19 May 2018 [ 23:12 ]

Yattara ve Ersen hazır

Mesaj gönderen ARENA »

Resim
Resim

Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı öncesi nefesler tutuldu. Teknik direkör Ziya Doğan, Galatasaray maçında favori olmadıklarını belirterek, "Yine de kazanacak güçteyiz" dedi. Bordo-mavili takımda seri galibiyetler sonrası yüzler gülerken, 5 futbolcunun sarı kart sınırında bulunması ise tehlike çanlarını çaldırıyor. Yattara ve Ersen'in durumu ise iyiye gidiyor.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmayı çok istediklerini belirterek, "Rakibimizin ligdeki düşüşü veya çıkışı bizi fazla ilgilendirmiyor. Biz bir seri yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyorsak, Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Takımda eksikler olabilir, ancak tüm futbolcularımın bir diğerinin açığını kapatacak yetenekte olduğunu biliyorum. Bu maç ne her şeyin bir sonu nede herşeyin bir başlangıcı. Bu maçı alınca her şey bitti havasına girersek yalnış yaparız" şeklinde konuştu.

SARI ALARMI
Trabzonspor'da geçtiğimiz hafta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Ferhat'tan sonra bu hafta oynanacak olan Galatasaray maçında da sarı kart alarmı verildi. Bordo-Mavili takımda Ceyhun, Umut, Gökdeniz'den sonra Stepanov ve Erdinç'in de 3 sarı kartlı oyuncular arasına girmesi tehlike sinyallerinin çalmasına neden oldu.Teknik Direktör Ziya Doğan bu futbolcularla konuşarak dikkatli olmaları yönünde uyardı.



YATTARA VE ERSEN'İN DURUMU İYİ
Daha önce Galatasaray maçında oynayıp oynamayacaklarının maç saatinde belli olacağı yönünde açıklama yapılan Ersen Martin ve Yattara'nın sakatlıklarının büyük ölçüde geçtiği açıklandı. Takımla birlikte yapılan çalışmalara katılmayan Yattara'nın Galatasaray maçında oynamasına kesin gözü ile bakılırken, Ersen Martin'in de bu maçta sahada yerini alması bekleniyor.

KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, Galatasaray maçına Konyaspor maçındaki 11'den sadece bir futbolcuyu değiştirerek çıkmaya hazırlanıyor. Kart cezalısı olması nedeniyle Konyaspor maçında forma giyme şansı bulamayan Hüseyin'e Galatasaray maçında ilk 11'de forma şansı vermesi beklenen Doğan'ın Ersen Martin ve Yattara' dan Galatasaray maçının ilerleyen dakikalarında yararlanmayı planlıyor. İki futbolcunun da kendisi için çok değerli olduğunu söyleyen Doğan, "Her futbolcu sırası geldiğinde formayı giyer" demişti.

TAKIM YARIN GİDECEK
Galatasaray maçı için yarın 10.00'da Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul'a gidecek olan Trabzonspor, Pazar günü 23.30'da Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla geri dönecek. Kafileyle birlikte İstanbul'a kalabalık bir yönetici topluluğun da gitmesi bekleniyor.



Cevapla