Navix SD Kartına Harita Yükleme/Güncelleme
Re: Navix SD Kartına Harita Yükleme/Güncelleme
Navix navigasyon dosyası paylaşımı için teşekkürler. Uygulama navix marka cihazımda sorunsuz çalıştı. Araca ayrı bir hava ve canlılık kattı. Ayrıca yalnız yapılan yolculukta sanki bir arkadaşınız yanınızdaymış gibi hissettiriyor. Teşekkürler.
linki indiremiyorum altarnatif başka bir link yada indirme yöntemi verebilirmisiz
Navix NVX 9638 DHD cihazıma dediklerinizi yaptım fakat bir türlü görmüyor. yardımcı olursanız sevinirim. hazır sd kart içeriği varsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.
arkadaş çok teşekkür ederim beni büyük bir sıkıntıdan kurtardır yükledim sıkıntısız çalışıyo nevigasyon merak ettiğim güncelleme yenimi eskimi ve ya güncelleştirmeyi nasıl yaparım
NOT 3: Güncelleme için mevcut yazılımınızın yedeğini alınız. Bu yazılım cihaz üzerinde var olan yazılımdan farklı olabileceğinden yedekteki görünüm değişebilir ancak IGO sürekli yenilenerek güncel tutulabilir. Zaten IGO'nun sürekli yeni yazılımları yayınlanmakta ve internette paylaşılmaktadır.
allah razı olsun senden
yeni haritayı nerden bulabiliriz.bunu yaptım ama yeni harita güncel olan varsa link almamız mümkün müdür???