Nöroterapi ile Dikkat Eksikliğinde Bilimsel Çözüm

Webmasterlar, bu bölümümüzde web sitenizi tanıtabilir. Açıklamalarda bulunabilirsiniz.. Bu bölüm dışında Site Tanıtımı yasaktır..!
Cevapla
Kullanıcı avatarı
zubamba1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Mesajlar: 514
Kayıt: 21 Eyl 2015 [ 08:59 ]

Nöroterapi ile Dikkat Eksikliğinde Bilimsel Çözüm

Mesaj gönderen zubamba1 »

LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!

Beyin potansiyelini maksimum seviyeye çıkartmak için beyin dalga boylarının eğitilmesini ön gören nöroterapi yöntemi, özellikle çocuklarda sıkça rastlanan dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu, sınav kaygısı, sınav stresi, heyecan, korku gibi bir çok duruma bilimsel çözümler sunuyor. LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP! beyin eğitimi ‘’ LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!’’ ve ‘’ LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!’’ sorunlarını ilaçsız bir şekilde ortadan kaldırıyor.
Gaziantep’in ilk nöroterapi ve dikkat eğitimi merkezinde kullanılmaya başlayan bu yöntem, öğrencilerin akademik başarısını olumsuz etkileyen ‘’dikkat eksikliği’’, ‘’hiperaktivite’’, ‘’öğrenme güçlüğü’’ ve ‘’sınav kaygısı’’, ‘’sınav stresi’’ gibi konularda ilaçsız çözüm yöntemi olarak kullanılıyor.
Son 65 yıldır yapılan bilimsel çalışmalar ile etkililiğinin kanıtlandığı bu yöntem henüz Türkiye’de çok bilinmiyor . Türkiye genelinde sınırlı merkezler olduğu belirten beyin eğitimeni Hüseyin Demir, yöntem sayesinde her yaş grubunda büyük gelişimler sağladıklarını belirtti .
NÖROTERAPİ BEYNİN PERFORMANSINI ARTTIRIYOR.
Haftada en az 3 defa 30 dakikalık nöroterapi seansları sonucunda kişilerde dikkat eksikliği, hiperaktivite, odaklanma, konsantrasyon, algılamada zorluk, uyku sorunları, ders çalışamama, yaşamdan zevk alamama, sınav stresi ve kaygı gibi sorunlarda beyin jimnastikleri sayesinde kişilerde düzelmeler olduğunu kaydeden Demir, ebeveynlerin ilk gözlemledikleri şeyin öncelikle bir sakinlik hissi ve duygu durumunda düzelmeler olduğunu belirtti. Nöroterapi beyin eğitimi alan kişiler okuduklarını daha çabuk algılama, fiziksel rahatlık, duygu durumunda farkındalık, dikkat, odaklanma ve konsantrasyonda artma, uzun sure ders çalışabilme, empati kurabilme gibi yeteneklerinde gelişmeler gözleniyor.

Web Sitemiz : LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!



Cevapla