ENGELLİLER İÇİN KOSGEB VE İŞKUR HİBE DESTEĞİ
ENGELLİLER İÇİN KOSGEB VE İŞKUR HİBE DESTEĞİ
Merhaba sağ bacağım protez. %52 oranında engelliyim . Haberlerde İŞKUR'un Engelli girişimciler için 50.000 tl hibe desteği verdiğini duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Bu gün internetten bir danışmanlık firmasını aradım siz işkur'dan 50 bin KOSGEB'den'de 50. bin hibe 100.000 tl faizsiz kredi desteği alabilirsiniz dediler.Eeee alın dedim ve benden 5800 tl istediler.Bunlarun gerçekliği var mı lütfen yardım.
Re: ENGELLİLER İÇİN KOSGEB VE İŞKUR HİBE DESTEĞİ
Merhaba,semil yazdı: ↑17 Mar 2018 [ 16:07 ]Merhaba sağ bacağım protez. %52 oranında engelliyim . Haberlerde İŞKUR'un Engelli girişimciler için 50.000 tl hibe desteği verdiğini duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Bu gün internetten bir danışmanlık firmasını aradım siz işkur'dan 50 bin KOSGEB'den'de 50. bin hibe 100.000 tl faizsiz kredi desteği alabilirsiniz dediler.Eeee alın dedim ve benden 5800 tl istediler.Bunlarun gerçekliği var mı lütfen yardım.
Hafta içi 444 1 567 numarasını arayınız. Oradan bilgi verirler size. Dolandırıcılara kanmayın...
VSaBaH yazdı: ↑17 Mar 2018 [ 18:10 ]Merhaba,semil yazdı: ↑17 Mar 2018 [ 16:07 ]Merhaba sağ bacağım protez. %52 oranında engelliyim . Haberlerde İŞKUR'un Engelli girişimciler için 50.000 tl hibe desteği verdiğini duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Bu gün internetten bir danışmanlık firmasını aradım siz işkur'dan 50 bin KOSGEB'den'de 50. bin hibe 100.000 tl faizsiz kredi desteği alabilirsiniz dediler.Eeee alın dedim ve benden 5800 tl istediler.Bunlarun gerçekliği var mı lütfen yardım.
Hafta içi 444 1 567 numarasını arayınız. Oradan bilgi verirler size. Dolandırıcılara kanmayın...
Teşekkür ederim, bu işin dolandırıcılığını yapan çok kişi var mış.Tekrar hatırlattığın için teşekür ederim. Verdiğiniz numarayı aradım beni bulunduğum ildeki kosgeb'e yönlendirdi.KOSGEB'e gittim kosgeb'de beni girişimcilik kursuna yönledirdi.Kurs bitince tekrar yazacağım.
Merhaba arkadaşlar kosgeb girişimcilik eğitimlerim geçen hafta bitti ve bu hafta içinde iş yerini kiraladım ve kosgeb iş planımı diğer başvuru evrakları ile birlikte hazırlayıp kosgeb'e sundum.KOSGEB girişimci desteği kurulunu bekliyorum şimdi bu desteği almak istiyorum .İş yeri için ortalama 85.000 tl civarında bir harcama yaptım.
Bu KOSGEB Girişimci Desteği başvuru için size gerebilir www.isplaniornekleri.com adresinde bir dünya 2018 yılı için kosgeb girişimci desteği başvuru şablonuna uygun yeni ve güncel iş planı örnekleri var .Sizde benim gibi bu iş planı örneklerinden yararlanarak aracı ve danışmanlara 1 kuruş para ödemeden kendi girişimci iş planı dosyanızı hazırlayabilirsiniz.Bu siteyi bize girişimcilik eğitimi veren kosgeb memuru verdi, alın dedi bu siteden kendiniz için uygun iş planını bulun ve buna benze proje başvuru formunuzu doldurun.Örnek iş planı varkek boşu boşuna danışmanlara par vermeyin.Sizinde işinize çok yarayacak.
Bu KOSGEB Girişimci Desteği başvuru için size gerebilir www.isplaniornekleri.com adresinde bir dünya 2018 yılı için kosgeb girişimci desteği başvuru şablonuna uygun yeni ve güncel iş planı örnekleri var .Sizde benim gibi bu iş planı örneklerinden yararlanarak aracı ve danışmanlara 1 kuruş para ödemeden kendi girişimci iş planı dosyanızı hazırlayabilirsiniz.Bu siteyi bize girişimcilik eğitimi veren kosgeb memuru verdi, alın dedi bu siteden kendiniz için uygun iş planını bulun ve buna benze proje başvuru formunuzu doldurun.Örnek iş planı varkek boşu boşuna danışmanlara par vermeyin.Sizinde işinize çok yarayacak.