1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

>>GÜLLAÇ>>

Gönderilme zamanı: 13 Eyl 2007 [ 18:26 ]
gönderen Nazmiye Turkan
Malzemeler :
• Güllaç Yufkası 400 g
• Süt 2000 g
• Toz şeker 500 g
• Parçalanmış ceviz veya fıstık 300 g
• Doğranmış muz (isteğe bağlı) 300 g
• Nar 1 adet
• Vanilya veya gülsuyu

Hazırlanışı :
Şeker, süt ve vanilya kaynatılıp 50°C’ye kadar soğutulur.

Yufkalar teker teker ılık süte batırılıp istenilen tepsiye yerleştirilir. Yufkalar arasına parçalanmış ceviz veya fıstık serpilir, isteğe bağlı olarak aralarına doğranmış muz ilave edilir.

Kalan yufkalar süte batırılarak üzerine ilave edilir. Artan süt kepçe yardımıyla yufkaların üzerine dökülür, nar taneleri ve file badem serpiştirilerek dekor tamamlanır.

Gönderilme zamanı: 13 Eyl 2007 [ 18:36 ]
gönderen feraze_622
off bayılırım güllaça .paylaşım için çook teşekürler.size gelince istiyorum bundan tmm. :D

Gönderilme zamanı: 13 Eyl 2007 [ 18:46 ]
gönderen Nazmiye Turkan
BİTANEM sen gel birlikte yaparız :D ben senin eline su dökemem ama, eee biraz sınırları zorlıycam artık :D

Gönderilme zamanı: 13 Eyl 2007 [ 22:54 ]
gönderen prensess
tabii siz birbirinize güllaç yapın biz burdan bakalım :hayiir: Konya'ya geldiğimde istiyorum Merve :D :D paylaşım için sağol Nazmiye Turkan =D>

Gönderilme zamanı: 14 Eyl 2007 [ 18:23 ]
gönderen Nazmiye Turkan
Aaaaa olur mu öyle şey :( :( sizsin boğazımızdan geçer mi prenses hanım :hayiir: :hayiir: sizde gelin hep birlikte yapıp yiyelim inşallah ;)

>>GÜLLAÇ>>

Gönderilme zamanı: 08 Ağu 2013 [ 17:45 ]
gönderen entelman38
elinize sağlık denenmiş bir tarif mi

>>GÜLLAÇ>>

Gönderilme zamanı: 20 Tem 2014 [ 17:10 ]
gönderen htuzla
tam aradığım tarif. teşekkürler