1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Milföylü Piliç Sarma

Gönderilme zamanı: 28 Haz 2010 [ 10:11 ]
gönderen summer
Milföylü Piliç Sarma
Resim
Yaz aylarında rahatlıkla hazırlanabilecek bir tarif! Hem hafif, hem lezzetli, üstelik çalışan hanımlar için çok pratik!

Malzemeler:

4 adet tavuk but

4 adet kare milföy

1 adet yumurtanın sarısı

1 yemek kaşığı çörekotu

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:


Tavukları, üzerini geçecek kadar su koyup haşlayın.

Piştiğinde sudan çıkarın ve soğumalarını bekleyin.

Derilerini soyun ve üzerine tuz, karabiber serpin.

Oda sıcaklığında yumuşamış milföyleri, budun sap tarafından sarın.

Hazırladığınız milföylü tavukları tepsiye yerleştirin.

Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpiştirin.

5 dakika önceden 175 dereceye ayarlanmış fırında, üzerleri kızarıncaya kadar, ortalama 30 dakika pişirin.

Yanına haşlanmış sebzeler ekleyerek de servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Milföylü Piliç Sarma

Gönderilme zamanı: 15 Tem 2013 [ 15:38 ]
gönderen semayilmaz
ggjgjf

Milföylü Piliç Sarma

Gönderilme zamanı: 20 Tem 2014 [ 17:13 ]
gönderen htuzla
ramazanda yemek tarifi okumak bile zor oluyor, elinize sağlık