1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Böfstrogonof

Gönderilme zamanı: 19 Ağu 2011 [ 15:38 ]
gönderen gülayyildirim
Resim

Malzemeler
750 gr Bonfile
2 Adet Soğan
2 Çorba Kaşığı Margarin
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
2 Çay Kaşığı Hardal
200 gr Krema
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Limon
Tuz






Yemeğin Tarifi
Eti yarım parmak kalınlığında ve iki parmak uzunluğunda doğrayıp, bir çay kaşığı karabiberle ovalım. Derince bir tavaya margarini alıp ince kıyılmış iki soğanı kısık ateşte on dakika çevirelim.

Etleri ilave edip harlı ateşte karıştırarak beş dakika kavuralım. Bir çorba kaşığı unu kavrulmakta olan etlere serpip karıştıralım. Sonra bir çorba kaşığı domates salçası ile ikişer çay kaşığı hardal ve tuzu katıp, üç dört dakika daha harlı ateşte pişirelim.

Bir bardak çiğ krema ile birkaç damla limon suyunu ilave edelim. Kaynatmadan iyice ısıtalım. Isıtılmış bir tabağa alıp hemen servis yapalım. Eğer bonfile yerine başka bir et kullanırsanız, kremayı eklemeden önce etleri yumuşayıncaya kadar kapalı olarak harlı olmayan ateşte pişirmeniz gerekir.
NOT: Mantarların kararmaması için limonlu suda haşlayın.

Afiyet olsun

Böfstrogonof

Gönderilme zamanı: 21 Ağu 2011 [ 13:02 ]
gönderen VSaBaH
Tariflerinizin devamını bekliyoruz teşekkürler...

Böfstrogonof

Gönderilme zamanı: 11 Tem 2013 [ 14:47 ]
gönderen semayilmaz
Ekmeği kullanarak kaç çeşit tarif hazırlayabilirsiniz? İşte hayal gücünüzü zorlayacağınız bir tarif yarışması! Ramazan boyunca Doygun Ekmek ile hem lezzetli hem de yaratıcı tarifler yapın, birbirinden muhteşem hediyeler kazanın!

hurriyetaile com/doygunekmek

Böfstrogonof

Gönderilme zamanı: 12 Tem 2013 [ 11:10 ]
gönderen sinemesfer
cok tesekkurler cok hos gözüküyor kesinlikle deneyeceğim

Böfstrogonof

Gönderilme zamanı: 14 Tem 2013 [ 13:37 ]
gönderen webcolden
Güzel bir tarif. Teşekkürler.

Böfstrogonof

Gönderilme zamanı: 08 Ağu 2013 [ 17:42 ]
gönderen entelman38
elinize sağlık denenmiş bir tarif mi

Böfstrogonof

Gönderilme zamanı: 20 Tem 2014 [ 17:10 ]
gönderen htuzla
harika görünüyor elinize sağlık