peynirli poğaça:)
peynirli poğaça:)
MALZEMELER
8 ÇAY BARDAĞI ILIK SU
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
1 FİSKE TUZ
2 KAŞIK KURU MAYA
2 YUMURTA SARISI
YARIM PAKET SANA YAĞ
ALDIĞI KADAR UN
İÇİ İÇİN
250 GRAM BEYAZ PEYNİR
MAYDONOZ
HAZIRLANIŞI
KURU MAYAYI BİR KASE İÇERİSİNDE BİR KAŞIK ŞEKER VE SU İLE KABART. YUMURTA SARISI HARİÇ BÜTÜN MALZEMEYİ İLAVE ET. KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA BİR HAMUR ELDE ET. ÜZERİNİ NEMLİ BEZLE KAPATARAK 1 SAAT KABARMASINI BEKLE. DAHA SONRA KÜÇÜK BEZELER AL. HAZIRLAMIŞ OLDUĞUN İÇİ ELİNLE HAFİFTEN BASTIRDIĞIN HAMURLARIN İÇLERİNE KOY. HEPSİ BİTİNCE TEPSİYE DİZ. YUMURTA SARISINI SÜR. 180 DERECEDE ALTI, ÜSTÜ PEMBE RENKTE OLUNCAYA KADAR PİŞİR. AFİYET OLSUN :razz:
LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!
8 ÇAY BARDAĞI ILIK SU
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
1 FİSKE TUZ
2 KAŞIK KURU MAYA
2 YUMURTA SARISI
YARIM PAKET SANA YAĞ
ALDIĞI KADAR UN
İÇİ İÇİN
250 GRAM BEYAZ PEYNİR
MAYDONOZ
HAZIRLANIŞI
KURU MAYAYI BİR KASE İÇERİSİNDE BİR KAŞIK ŞEKER VE SU İLE KABART. YUMURTA SARISI HARİÇ BÜTÜN MALZEMEYİ İLAVE ET. KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA BİR HAMUR ELDE ET. ÜZERİNİ NEMLİ BEZLE KAPATARAK 1 SAAT KABARMASINI BEKLE. DAHA SONRA KÜÇÜK BEZELER AL. HAZIRLAMIŞ OLDUĞUN İÇİ ELİNLE HAFİFTEN BASTIRDIĞIN HAMURLARIN İÇLERİNE KOY. HEPSİ BİTİNCE TEPSİYE DİZ. YUMURTA SARISINI SÜR. 180 DERECEDE ALTI, ÜSTÜ PEMBE RENKTE OLUNCAYA KADAR PİŞİR. AFİYET OLSUN :razz:
LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!
En son meyra tarafından 24 Eyl 2006 [ 12:44 ] tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.