Srna açıkladı: "G.Saray'dan teklif. . ."

Galatasaraylıların yeri...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
raven111
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi
Mesajlar: 1181
Kayıt: 23 Kas 2008 [ 10:47 ]

Srna açıkladı: "G.Saray'dan teklif. . ."

Mesaj gönderen raven111 »

Milli Takımımız'a karşı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Shakhtar Donestk'in yıldızı Dario Srna, iddialara göre Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı.

Resim

Hırvatistan Milli Takımı ve Shakhtar Donetsk'in yıldızlarından Dario Srna, Galatasaray'ın kendisine teklifte bulunduğunu iddia etti.

A Milli Takımız'ın Hırvatistan ile Türk Telekom Arena'da oynadığı maçta Fatih Terim'in büyük beğenisi kazanan yıldız futbolcu Dario Srna, "Bir süredir Galatasaray'ın menajerler aracılığı ile teklifini duyuyorum. Beşiktaş ve bir takım daha teklif yollamış. Türkiye'de oynayacağım takım Avrupa'da yer almalı. Avrupa'yı hedeflemeli. Türkiye'nin futbolunu çok yakından tanıyorum. Defanstaki oyuncular kötü değil sadece saha içi sistem oyunu kötüleştiriyor. Türkiye'de en çok Servet Çetin'i beğeniyorum" diyerek sarı kırmızlıların kendisiyle ilgilendiği haberlerini doğrulamış oldu.

Bir başka Hırvat yıldız Niko Kranjcar'ın Türkiye ile Hırvatistan arasında oynanan maçı 2025 nolu locadan sportif direktör Bülent Tulun ve başkan Ünal Aysal'ın damatı ile takip ettiği uzunca bir süre konuşulmuştu.



Cevapla