Ankara Nakliyeci –WebSite Tanıtımı

Webmasterlar, bu bölümümüzde web sitenizi tanıtabilir. Açıklamalarda bulunabilirsiniz.. Bu bölüm dışında Site Tanıtımı yasaktır..!
Cevapla
Kullanıcı avatarı
kardelen134
Aktif Üye
Aktif Üye
Mesajlar: 42
Kayıt: 14 Ara 2011 [ 14:27 ]

Ankara Nakliyeci –WebSite Tanıtımı

Mesaj gönderen kardelen134 »

İçerik-Başlık : Ankara Nakliyeci
Site Kuruluş Tarihi :2001
Tanıtım, Açıklama : LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP! firmamız 2001 yılından bugune kadar Tüm Türkiye'ye taşımacılık hizmeti vermektedir. Ankara merkezli nakliyat firmamızda tamamen kendi ekibimizle çalışıyor olup kapalı çelik kasalı ve yeri plastik kaplı evden eve eşya taşımacılı için dizayn edilmiş araçlarımızla evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz.Ankara'dan tüm illere ve diger illerden Ankara'ya nakliyatın yanı sıra diger iller arasındada nakliyat hizmeti veren firmamızda eşya taşımacılıgında kullanılan ambalaj malzemeleride tek kullanımlıktır.
Paketleme esnasında kullanılan malzemelerde kesinlikle 2.kez kullanılabilecek bir malzeme bulunmamaktadır.Kumaş yüzeyli koltuk kanepe yatak ve bazalarınız için sıfır streç naylonlar kullanılmaktadır.
Taşıma işlemine başlamadan önce eşya sigorta işlemniz yapılır ve daha sonra taşıma işlemine geçilmektedir.
Ev Taşımada Randevu Alma
Şehirler arası taşımacılıkta taşınma tarihinden en geç 1 hafta öncesinden haber vermeniz durumunda taşınmak için size araç belirlenir ve temin edilir.Size gelecek aracın plakası verilere o güne ait size özel sigorta yapılmaktadır.
Şehiriçi taşımacılıkta ise en geç 3 gün öncesinden haber verilmesi yeterli olacaktır.Şehir içerisinde sigorta firmaları sigorta yapmadıkları için burda meydana gelebilecek zarar ve masraflar firma ile yapacagınız sözleşme geregi firmaya ait olacaktır.Çalışanlardan dogabilecek bütün zarar ziyan ve masraflar firmanın sorumlulugu altındadır.
LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP! olarak Ankara Evden Eve Nakliyat sektöründe yılların getirdigi güven ve tercrübe bile aldıgımız sorumluluk anlayışının farkında olup taşınma telaşını ve yorgunlugunu minimuma indirmek için elimizden gelen çaba ve gayretin en fazlasını yapmaya çalışmaktayız.
İYİ BİR TAŞINMA İÇİN ANKARA NAKLİYATI SEÇİN...
İletişim Bilgileri
GSM Numaramız: 0 505 405 20 19
MERKEZ Adres: ÇETiN EMEÇ BULVARI 19/23 BALGAT - ÇANKAYA - ANKARA
Merkez Tel: 0 312 478 68 54 - 55
Merkez Faks: 0 312 478 68 54 - 55
E-Mail : [email protected]
Web : LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!



Cevapla