Müthiş bir proje

Galatasaraylıların yeri...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
raven111
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi
Mesajlar: 1181
Kayıt: 23 Kas 2008 [ 10:47 ]

Müthiş bir proje

Mesaj gönderen raven111 »

Galatasaray, Yeni İstanbul'un kurulacağı bölgelerden Arnavutköy'de tesis yapmak üzere 100 dönümlük Hazine arazisi kiralamak için çalışma başlattı.

Resim

İstanbul'da 2009'daki yerel seçimler öncesi ilçe yapılan Arnavutköy, yatırımcıların gözdesi oldu. Kanal İstanbul, Kemerburgaz'a üçüncü havaalanı ve Kuzey Marmara otoyol projeleriyle öne çıkan Arnavutköy'e şimdi de Galatasaray gidiyor. Kulüp, 100 dönümlük Hazine arazisini uzun vadeli kiralayarak tesis yapmak için harekete geçti. Sabah'ın haberine göre; Kulüp Başkanı Ünal Aysal, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı'yı son iki ayda üç kez ziyaret edip bölgeyle ilgili bilgi aldı. Aysal ve yönetim kurulundan bazı arkadaşları, Arnavutköy'ün Tayakadın, İhsaniye, Ağaçlı, Akpınar ve İmrahor bölgelerinde Hazine arazisi baktı. Bölgeyi karış karış gezen Aysal, İmrahor Gölü ve Sazlıbosna Barajı'na yakın ormanlık alandaki İmrahor'da bulunan 100 dönümlük arazide karar kıldı.

AMAN KİMSE DUYMASIN

Aysal'ın yeni yapılacak havaalanına çok yakın olan araziyi uzun vadeli kiralayabilmek için görüşmelere başladığı öğrenildi. Kiralama yöntemi ile söz konusu ormanlık alana yapılacak tesislerle ilgili çok gizli çalışmayı Teknik Direktör Fatih Terim ve Galatasaray Spor Kulübü'nden bazı yöneticiler dışında kimse bilmiyor. Aysal'ın Arnavutköy Belediye Başkanı Baltacı'yı ziyaretinde, "Aman başkan kimse görüşmelerimizi duymasın" diyerek arazi arayışının gizli kalmasını istediği belirtiliyor.



Cevapla