Hoşgeldin Felipe Melo!

Galatasaraylıların yeri...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
raven111
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi
Mesajlar: 1181
Kayıt: 23 Kas 2008 [ 10:47 ]

Hoşgeldin Felipe Melo!

Mesaj gönderen raven111 »

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo tempo tutmaya başladı. İşte haberin ayrıntıları...

Resim


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Bursaspor ile kozlarını paylaştı. Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo bu karşılaşmada olumlu sinyaller verdi.

Kasımpaşa ve Beşiktaş ile oynanan mücadelelerde beklentilerin uzağında kalan başarılı futbolcu, Bursaspor maçında 90 dakika sahada yer alırken üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmaya çalıştı.

Karşılaşmanın ardından mikro blog sitesi twitter üzerinden bir açıklama yapan Melo, "Galibiyetten dolayı mutluyum. Fiziksel olarak geliştiğim için de mutluyum ve daha iyi olacağım" dedi.

Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük emeği olan Felipe Melo, transfer sürecinin uzamasından dolayı takıma geç katılmıştı. Yavaş yavaş tempo tutmaya başlayan 29 yaşındaki oyuncu varlığını hissettirdi. Türk Telekom Arena sakinlerini de zaman zaman ayağa kaldıran yıldız oyuncu 'buradayım ve buradasınız' mesajı verdi.

7 Eylül Cuma günü TSI 22:30'da İtalya Serie A takımlarından Genoa ile yapılacak olan karşılaşmada da 90 dakika sahada kalması beklenen Felipe Melo'nun, bu maçın ardından hazırlık sürecini tamamen atlatması bekleniyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in en çok güvendiği isimlerin başında gelen Felipe Melo, ligde oynadığı 3 karşılaşmada skor üretemezken; toplamda 76 isabetli pas ile oynadı.



Kullanıcı avatarı
MekanAdres
Aktif Üye
Aktif Üye
Mesajlar: 10
Kayıt: 10 Eyl 2012 [ 16:31 ]

Hoşgeldin Felipe Melo!

Mesaj gönderen MekanAdres »

Galatasaray adına iyi olur umarım

Cevapla