Spikerlik Sunuculuk Hakan Öztürk Medya Koçluğu

Tasarımcılar için her türlü bilgiyi bulabileceğiniz bölümümüz...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
emre87
Acemi Üye
Acemi Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: 18 Ağu 2014 [ 12:04 ]

Spikerlik Sunuculuk Hakan Öztürk Medya Koçluğu

Mesaj gönderen emre87 »

Hakan Öztürk ; Medya nın tüm dallarında (spikerik, sunuculuk, seslendirme gibi) konularında ilgisi olanlara bu konuda onlar ile birebir ilgilenip onların işe yerleşebilme imkanlarını en üst düzeye çıkartabilmek için Türkiye'de ilk defa "Medya Koçluğu" sistemini uygulamaya başladı.

Adaylarına tek tek vakit ayırabilmek için Göztepe'de kurucusu olduğu, yıllarca yönettiği ve hâlâ ismini taşıyan "Medya Eğitim Merkezi"ni devrederek buradan tamamen ayrıldı.

Bu işe ilgi duyan herkesi sektöre yönlendirken, onların daha modern ve teknik cihazları tanımasını ve kuruluşlara sunulacak demoların yapılmasını sağlayabilmek için Kadıköy'de kurduğu, "Hakan Öztürk Medya Koçluğu Stüdyosu"nda her adaya bireysel koçluk yapmaktadır.

Spikerlik ve Sunuculuk kurslarında öğrenci sayısı 15 – 20 kişidir ve bunların içinde lise mezunu, üniversite mezunu, lisan bilen, lisan bilmeyen, kabiliyetli veya kabiliyetsiz gibi gruplayabileceğimiz her kesimden kişi mevcut olabilir. Kursa kayıt sırasında kişinin özelliğine göre bir belirleme tespiti yapılmaz. Bu da eğitmenin uygulamak zorunda olduğu standart eğitim yüzünden sınıftaki adayların büyük bölümü yeterli verimi alamaz. Medya koçluğu sisteminde ise medya koçunun yaptığı inceleme sonucunda durumunuz değerlendirilir ve eksiklikleriniz ön plana tutularak size özel bir çalışma programı hazırlanır.

Hakan Öztürk, 25 yıldır kazandığı tecrübe ve yayın kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinden aldığı tavsiyeler ile kurs sistemindeki bu zayıflığı farkederek Türkiye’de ilk ve Tek Medya Koçluğu sistemini uygulamaktadır. Bu husus özel kursların kalitesiz olduğu anlamına gelmemelidir. Piyasada pek çok kurs bulunmaktadır.Ancak sistemdeki yanlışlık pek çoğuna dezavantaj olarak yansımaktadır.

Eğer siz de Spikerlik mesleğinin püf noktalarını öğrenmek, gerçek stüdyolarda eğitim alarak pratik yapmak istiyorsanız; doğru isim, gerçek anlamda ilk ve tek Medya Koçu olan Hakan Öztürk’tür. Medya Koçluğu Stüdyosu’nda bulunan çok kameralı canlı TV stüdyosu, canlı radyo stüdyosu, 3G canlı bağlantı sistemleri ve interkom çalışmaları, adayları sektöre hazırlayan en önemli bire bir eğitim uygulamaları…Medya Koçluğu hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz danışmanlık için 0216 700 24 19 veya 0505 716 23 88 numaralı telefonları arayabilirsiniz.



Cevapla