Gelinlik Seçimi Maceram ve Hayalimdeki Gelinlik ile Tanışmam

Bu forumumuzda bayanların özenle takip ettiği Moda, Stil ve takı konularında paylaşımlarda bulunabilir, paylaşılanları okuyabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
balıkkurdelesi
Acemi Üye
Acemi Üye

Gelinlik Seçimi Maceram ve Hayalimdeki Gelinlik ile Tanışmam

Mesaj gönderen balıkkurdelesi »

Gelinlik arayışı gerçekten sabır isteyen bir süreçmiş, bunu bizzat yaşayarak öğrendim. O kadar çok mağaza gezdim ki, artık hayalimdeki modeli bulamayacağımı düşünmeye başlamıştım. Tam umutsuzluğa kapılmışken, İnstagram da Hayalimdeki Gelinlik mağazası ile karşılaştım. Tasarımlarını inceledikçe içime bir heyecan doldu ve hemen mağazalarına gitmeye karar verdim.
 İyi ki de gitmişim! Çalışanların ilgisi, profesyonelliği ve güler yüzlülüğü beni gerçekten çok rahatlattı. En önemlisi de hayalimdeki gelinliği tam da istediğim gibi dikebileceklerini söylediklerinde hissettiğim mutluluktu. Süreç boyunca her detayla özenle ilgilendiler ve sonuç muhteşemdi! Düğünümde kendimi adeta masal kahramanı gibi hissettim. ✨
 Eğer siz de özel dikim, kaliteli işçilik ve tam hayal ettiğiniz gibi bir gelinlik istiyorsanız, mutlaka uğramalısınız. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir yer! 💕