Pendik Mikro Kaynak Uzmanı Tavsiyesi

Webmasterlar, bu bölümümüzde web sitenizi tanıtabilir. Açıklamalarda bulunabilirsiniz.. Bu bölüm dışında Site Tanıtımı yasaktır..!
Kullanıcı avatarı
WebmasterBlogu
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye

Pendik Mikro Kaynak Uzmanı Tavsiyesi

Mesaj gönderen WebmasterBlogu »

Kızlar merhaba. Uzun zamandır saçım çok seyrek olduğu için kaynak yaptırmayı düşünüyordum ama çok yapay durur diye korkuyordum açıkçası. Pendik’te Glamour diye bir yere gittim geçen hafta iyi ki gitmişim dedim. Biraz araştırdım ve burası Pendik mikro kaynak uzmanı olarak hizmet vermekteyiz. Gidenlerinde görüşleri olumlu yönde hep.

Mikro kaynak yaptılar ve gerçekten kendi saçım gibi duruyor. Ne ağırlık yaptı ne de rahatsız etti. Öncesinde saçımı ve yüz tipimi inceleyip ona göre kesim ve balyaj önerdiler, o da çok hoşuma gitti. Üstelik burada kişiye özel kesim ve saç bakım yapıyorlar. Bu yüzden bana farklı sizlere farklı bir süreç önerebilirler. Bence olması gerekende bu.

Daha önce başka yerde yaptırıp memnun kalmayan arkadaşlarım vardı ama burada baya profesyonel çalışıyorlar. Özellikle doğal görünüm isteyenler için çok iyi. Eğer bunlar dışında Pendik doğal balyaj ve ombre gibi bir talebiniz varsa onlar içinde fiyat alabilirsiniz. İşlemleri gayet güzel.

Pendik tarafında düzgün kuaför bulmak zor biliyorsunuz, o yüzden paylaşmak istedim. Eğer siz yapılan işlemlere ve detaylara bakmak için www.instagram.com/glamourprofesyonel ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca konuma gitmek isterseniz de buraya ilave link bırakacağım. Bu kısımdan maps.app.goo.gl/q52QREhDi6LTSHW76 tıklayarak konuma gidebilirsiniz.