NİHAT GELECEĞİNİ SOCİEDAD'A MI TESLİM EDİYOR?

Anadolu takımları, Şampiyonlar Ligi,UEFA Kupası hakkında da bilgiler bulabilirsiniz...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Apolisa
Onur Üyesi
Onur Üyesi
Mesajlar: 33
Kayıt: 22 Kas 2005 [ 12:53 ]

NİHAT GELECEĞİNİ SOCİEDAD'A MI TESLİM EDİYOR?

Mesaj gönderen Apolisa »

Resim
Real Sociadad'ın yıldız futbolcusu Nihat Kahveci'nin transferi konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Kahveci Diario As'a yaptığı açıklamada şunları söyledi?



İspanya'nın Real Sociedad takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci bugün 26 yaşına girerken, yaşgünü hediyesi olarak pazar günü Real Madrid'i yenmek istediklerini söyledi.

İspanyol spor gazetesi Diario As'a demeç veren milli futbolcu, "Real Madrid karşısında kazanmak çok iyi bir hediye olur. Hele bir de gol atarsam daha büyük ve inanılmaz bir hediye" dedi. Yıldız futbolcu, eğer iyi konsantre olurlarsa evlerinde oynamanın da avantajıyla Real Madrid'i yenebileceklerini savundu.

Son 2 haftada milli takımın Dünya Kupası'ndan elenmesi ve Real Sociedad'ın ligde arka arkaya 3. yenilgisini almasından dolayı üzgün olduğunu kaydeden Nihat, "Ama ileriye bakmak gerekir. Artık 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılmak için çalışacağız" diye konuştu.

Haziran ayında takımıyla sözleşmesinin bitmesi dolayısıyla kulüple pazarlık durumunda olan Nihat, "Hiçbir şey değişmedi. Pazarlık halindeyiz ve daha zaman var. Gazetelerde yazılan rakamların hiçbiri doğru değil. Real da ben de sözleşmeyi yenilemek istiyoruz" dedi.



Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici
Mesajlar: 6135
Kayıt: 21 Kas 2005 [ 23:54 ]

Mesaj gönderen VSaBaH »

Real Madrid e gol atarsa biz ona hediye alamıyoruz ama o bize bir hediye verecek.Yıkın şu paralı sıpaları.
 !
REKLAMLARA YAPILAN TIKLAMA BİZİM TEK GELİR KAPIMIZDIR. LÜTFEN ADBLOCK TARZI EKLENTİLERLE REKLAMLARI ENGELLEMEYELİM. BİZE EN GÜZEL TEŞEKKÜRÜ BU ŞEKİLDE YAPABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER...


Resim

Kullanıcı avatarı
Apolisa
Onur Üyesi
Onur Üyesi
Mesajlar: 33
Kayıt: 22 Kas 2005 [ 12:53 ]

BİZ DE İSTERİZ YENMESİNİ

Mesaj gönderen Apolisa »

Volkan bey sana aynen katılıyorum ve Sociedad'ın Madrid'i yenecegini tahmin ediyorum ki yenecekler hatta Nihat da gol atacak

Cevapla