Appiah geride bıraktığımız 2005'deki son sözleri

Fenerbahçeliler burası sizin
Cevapla
Kullanıcı avatarı
evren
Kurucu Yetkili
Kurucu Yetkili
Mesajlar: 222
Kayıt: 22 Kas 2005 [ 12:53 ]

Appiah geride bıraktığımız 2005'deki son sözleri

Mesaj gönderen evren »

Resim

Geçtiğimiz günlerde olan doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamanın güzel olduğunu fakat bir yaş daha yaşlanmanın kötü olduğunu söyledi.
Stephan Appiah, yeni yılda da Fenerbahçe’nin başarısını devam ettireceğine inandığını söyledi ve ligin ikinci yarısı için şunları söyledi: “İkinci yarıda da takımımız başarılı olacak. Buna gönülden inanıyorum çünkü tüm ekip, sahaya çıktığında yüreğini ortaya koyuyor ve kazanmasını biliyor. Burada çok mutluyum. En unutamadığım maç ise Galatasaray maçı. Gerçekten de Galatasaray ile oynanan maçlar çok farklı oluyormuş. Sahadaki atmosfer, soyunma odası ve özellikle dönüş yolunda bir başka otobüsün içinde gördüğümüz Galatasaraylılarla atışmamız inanılmaz zevkli görüntülerdi. O gece Fenerbahçelilik nedir anladım. Bütün takımın kenetlenmesi ve otobüs içindeki bayram havası muhteşemdi” dedi.
İdari Menajerimiz Volkan Ballı’nın şampiyonluk zamanı aynı görüntülerin olduğunu hatırlatması üzerine Appiah “İlk yarıyı birinci sırada bitirdik ikinci yarıyı da böyle tamamlamak ve şampiyon olmak için elimizden gelen imkanları sonuna kadar kullanacağız Çünkü özellikle otobüsteki sevinci tekrar tekrar yaşamak istiyorum.” Dedi.



Kullanıcı avatarı
ozgurcocuk
Ayrıcalıklı Üye
Ayrıcalıklı Üye
Mesajlar: 476
Kayıt: 23 Kas 2005 [ 13:15 ]

Mesaj gönderen ozgurcocuk »

tabi canım hakemlerle alınan maçlar ne oluyor ve avrupada niye başrılı olunmuyor eğer dediği gibiyse

Cevapla