Hakan'a teklif var

Galatasaraylıların yeri...
Cevapla
Siyah_Beyaz
Kurucu Yetkili
Kurucu Yetkili
Mesajlar: 1424
Kayıt: 22 Kas 2005 [ 12:52 ]

Hakan'a teklif var

Mesaj gönderen Siyah_Beyaz »

G.Saray ve Milli Takım’ın 34 yaşındaki efsane golcüsü Hakan Şükür, adı açıklanmayan bir Katar kulübünden süper bir teklif aldı. UEFA Kral'a ayrıca FİFA'da görev al dedi.

2 milyon 250 bin dolara, Katar’a
G.Saray ve Milli Takım’ın 34 yaşındaki efsane golcüsü Hakan Şükür, adı açıklanmayan bir Katar kulübünden süper bir teklif aldı. Sızan bilgilere göre Katarlılar Kral’a, “Yıllık 2 milyon 250 bin dolar garanti para vadediyoruz” dedi. Hakan Şükür’ün bu teklife sıcak baktığı ve yakın çevresine, “Birkaç yıl daha oynarım. Bu teklifi ciddi ciddi düşünüyorum” dediği öğrenildi.

“UEFA’da, FIFA’da görev al”
Hakan’a ikinci teklif, Şenes Erzik’ten... UEFA Asbaşkanı Erzik, Kral’a, “Oyuncu olarak Türk futboluna büyük hizmetler ettin. Dünya haritasının hangi ülkesine gitsek ‘Hakan Sukur’ diyorlar. Herkes seni tanıyor. Bu şöhretini bir başka mecrada hizmete dönüştürebilirsin. Şimdiden Avrupa ve dünya futbolunu yönetmeyi hedef seç. Futbolu bırakır bırakmaz UEFA, FIFA koridorlarında dolaş, ısınma turlarına başla, Türkiye delegeliğini alıp o komisyonlara gir. Platini örneği ortada... Ben de elimden gelen yardımı yapayım” diye telkinde bulundu.

Hakan: “İlginç geldi”
Kral Hakan, Şenes Erzik’in teklifini doğrulayarak, “Bu ilginç teklif aklıma çok yattı. Levent Bıçakcı’nın da haberi var. Daha çok yeni bir düşünce... Birkaç yıl daha futbol oynamayı planlıyorum. Sonrasında bu proje gündeme gelebilir” şeklinde konuştu. Bu arada, önceki gün Hakan Şükür sinemada iken arabası soyuldu.



Kullanıcı avatarı
ozgurcocuk
Ayrıcalıklı Üye
Ayrıcalıklı Üye
Mesajlar: 476
Kayıt: 23 Kas 2005 [ 13:15 ]

Mesaj gönderen ozgurcocuk »

kral hiç bir yere gidmez

Cevapla