Age Of Ampire III oynamayın!!!!!!!

Arkadaşlar ister menejerlik, ister frp, ister strateji her tür oyun için buraya yazabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
sıfır
Ayrıcalıklı Üye
Ayrıcalıklı Üye
Mesajlar: 2292
Kayıt: 23 Kas 2005 [ 20:20 ]

Age Of Ampire III oynamayın!!!!!!!

Mesaj gönderen sıfır »

MİCROSOFT'ta TÜRK DÜŞMANLIĞI
'Microsoft Age of Empires III'adlı oyunda Türkler'e
'pis' deniliyor, hakaretler yağdırılıyor

FRANSAda yaşayan Türkler,
'Microsoft Age of Empires III'adlı oyunun piyasadan çekilmesi için internet üzerinden bir kampanya başlattı. İstanbul doğumlu bir Fransız olan Bilgisayar Mühendisi Sergio Casaretto'nun farkettiği çirkinlik, Fransa'daki Türkler'i ayağa kaldırdı.

OYUNDA Osmanlı istilacı olarak gösteriliyor. Hakaretler sesli olarak da Fransızca yayınlanıyor. Her dilden piyasaya sunulan oyunda Türkler'e kin kusuluyor. Fransa'daki Türkler Microsoft'a tazminat açmak için harekete geçti.

Microsoft'un 'pis'oyunu

'Microsoft Age of Empires III'adlı oyunda Türkler'e 'pis'deniliyor. İşte Türkleri ayağa kaldıran oyun.

Türkiye'ye sanal saldırılar da sürüyor. Microsoft Age of Empires III'adlı oyunda Türkler'e 'pis'deniliyor hakaretler yağdırılıyor.Fransa'da yaşayan Türkler, 'Microsoft Age of Empires III'adlı oyunun piyasadan çekilmesi için internet üzerinden bir kampanya başlattı. İstanbul doğumlu bir Fransız olan Bilgisayar Mühendisi Sergio Casaretto'nun farkettiği çirkinlik, Fransa'daki Türkleri ayağa kaldırdı. İddialara göre oyunda Türkler, pis ve barbar olarak nitelendiriliyor.

İşte Casaretto'nun oyunla ilgili iddiaları...

Bu çağrımın amacı Türk'lere hakaret ve Türklere karşı ayrımcılığa ve ırkçılığa iten 'ab Microsoft Age of Empires III 'bb oyununun piyasadan kaldırılması ve Microsoft Corporation şirketinin Türkiye Cumhuriyeti'ne tazminat ödemesi şart. Maalesef her zaman olduğu gibi Türk ardaşlarımız son derece pasif kalıp hiç bir zaman gerektiği gibi teşkilatlanamadıkları için Türkiye ve Türklere karşı yapılan haksızlıklaraa imkan veriyorlar.

Anlamlı çağrı

Sözler hep boş, hareketler hep lafta. Sonuç dünya çapında yayılan Ermeni anıtları ve sözde soykırımı tanıma yasaları aldı başını gidiyor. Arkadaşlar uyanalım. Meydanı bu tür çirkin oyunlara bırakıyoruz. Alan hiç bir zaman boş bırakılmamalıdır, yapılan en ufak saygısızlığa acevap verilmelidir.Size bir örnek sunuyorum. Bana destek verilsin Microsoft'a dersini verelim. Konu Microsoft'un 'ab Microsoft Age of Empires III 'bb PC oyunu. Oyun 18/10/2005 tarihinde piyasaya çıktı. Ref G10-00033. Bu gün Nisan 2006. Yani altı aydır kimse fark edip de bir şey yapmadı.

Bu Çirkin Oyun Surcouf, FNAC ve Carrefour'da. Satılmaktadır.Bu oyunda fark edilmeyen ve Türkleri ilgilendiren nedir ? Şöyle izahat edeyim, Age of Empires III tarihsel bir strateji savaş oyunudur. Hem oynayarak tarihi öğrenir hem stratejiler kurarak fethede ede oyunda ilerlersiniz.Oyuna başlamak için 'ab Un joueur 'bb (tek oyuncu) düğümesine basınız sonra 'ab Campagne 'bb (kampanya) hanesini seçiniz.Burada oyun senaryosu olarak 'ab Territoires maltais du Faucon 'bb seçiniz.Bu senaryonun konusu kısaca şöyle 'ab A la fin du 16e Si'e8cle, les Chevaliers de Saint-Jean d'e9fendirent leur dernier bastion sur l'ile m'e9diterran 'e9enne de Malte contre une invasion ottomane. 'bb (16 yüzyıl sonunda Aziz Jean şövalyeleri Akdenizdeki son konumları, Malta adasını Osmanlılar'a karşı savunurlar 'bb.

Oyun içinde oyun

Oynun senaryosunda şahin (Le Faucon) adında bir Türk denizci adayı istila edip şövalye Morgan'ın kalesini abluka altına alır.Oyunda sizin, yani şövalye Morgan, göreviniz Osmanlı Türklerini adadan def etmeniz.Osmanlı son derce güçlü ve ağır toplara sahip.Kale dayanamaz ve Osmanlı kaleyi istilaya başlar.Bunun üzerine, köylüler'e ateş yaktirip yardim istersiniz.Sonunda Osmanlı yenilir ve zafer sizindir.

Buraya kadar bunu bir oyun olarak kabul edebiliriz. Microsoft ne kadar Osmanlı'yı istilaci olarak gösterse de.Fakat kabul edilmez olan ve Türk dostlarımdan yardım ve birlik istediğim nokta bu senaryonun sonu yani Osmanlı yenildiği zaman meydana gelen sanal sunuş.Morgan limanda bir tepeden Şahin'e kuş bakışı bakar ver aynen şu kelimeleri kullanarak seslenir : 'ab Sale turc '85 'bb yani Türkçe olarak 'ab Pis Türk ... 'bb.Oyunda bu sözler saadece yazılı değil, sesli olarak Fransızca yayınlanır. Ve bu her dilden piyasaya sunulan oyun için geçerlidir.İşte arkadaşlar nasıl Türklere düşman edilir, nasıl çocuklar oynayarak eğlenerek antitürk olarak yetiştirilir.

Birlik çağrısı

Oyunun senaryosundan çok bu laflar kabul edilemez. Bu oyun piyasadan kalkmalıdır ve Microsoft tazminat ödemelidir.Arkadaşlar birlik olalım Microsoft'u mahkemeye sevk edelim.
ALINTI ORTADOĞU (LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!)



Siyah_Beyaz
Kurucu Yetkili
Kurucu Yetkili
Mesajlar: 1424
Kayıt: 22 Kas 2005 [ 12:52 ]

Mesaj gönderen Siyah_Beyaz »

oyunu bilgisayarımdan hemen silicem

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici
Mesajlar: 6135
Kayıt: 21 Kas 2005 [ 23:54 ]

Mesaj gönderen VSaBaH »

Vay anasına be adamlar çocuklara bile hain düşüncelerini aşılıyorlar.Alt tarafı bir oyun bunu bu hale getirmenin ne anlamı var ..Her zaman demişimdir.

TÜRK'ÜN TÜRK'DEN BAŞKA DOSTU YOK!
 !
REKLAMLARA YAPILAN TIKLAMA BİZİM TEK GELİR KAPIMIZDIR. LÜTFEN ADBLOCK TARZI EKLENTİLERLE REKLAMLARI ENGELLEMEYELİM. BİZE EN GÜZEL TEŞEKKÜRÜ BU ŞEKİLDE YAPABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER...


Resim

Kullanıcı avatarı
sıfır
Ayrıcalıklı Üye
Ayrıcalıklı Üye
Mesajlar: 2292
Kayıt: 23 Kas 2005 [ 20:20 ]

Mesaj gönderen sıfır »

ne mutlu sizi bilgilendirebildiysem...

Kullanıcı avatarı
Gökl-l@N
Ayrıcalıklı Üye
Ayrıcalıklı Üye
Mesajlar: 1329
Kayıt: 25 Kas 2005 [ 10:17 ]

Mesaj gönderen Gökl-l@N »

VSaBaH yazdı:Vay anasına be adamlar çocuklara bile hain düşüncelerini aşılıyorlar.Alt tarafı bir oyun bunu bu hale getirmenin ne anlamı var ..Her zaman demişimdir.

TÜRK'ÜN TÜRK'DEN BAŞKA DOSTU YOK!

sonuna kadar bu düşünceye katılıyorum...

Kullanıcı avatarı
AsilKan
Ayrıcalıklı Üye
Ayrıcalıklı Üye
Mesajlar: 807
Kayıt: 02 Eyl 2006 [ 18:22 ]

Mesaj gönderen AsilKan »

annemin bi sözü vardı paylaşmadan edemeyecem...
DOMUZDAN POST, GAVURDA DOST OLMAZ...

bugün AB ye girecez diye bi taraflarını yırtan arkadaslara bu sözü öğreten olmamış galiba.

BİZ ŞANLI TÜRK MİLLETİYİZ VE KİMSEYE İHTİYACIMIZ YOK, YETER Kİ HAİNLERİ TEMİZLEYELİM YURDUDMUZDAN...

Kullanıcı avatarı
doki
Acemi Üye
Acemi Üye
Mesajlar: 2
Kayıt: 20 May 2007 [ 20:54 ]

Mesaj gönderen doki »

artık türkiye'ye her yönden saldırıyorlar (düşünün oyunda bile)

Kullanıcı avatarı
prensess
Fanatik Üye
Fanatik Üye
Mesajlar: 1082
Kayıt: 02 Nis 2007 [ 18:56 ]

Mesaj gönderen prensess »

bu bana VSaBaH'ında paylaştığı hugonun araç olarak kullanıldığı hürriyet gazetesininde promosyon olarak dağıttığı oyuna benzettim.sonuçta ondada gençleri bi oyunu araç edinilerek etkilemeye çalışılıyordu.Aslında dünyada nekadar düşmanımız varmış :shock: dikkatimizi tekrar bu önemli konulara çektiğin için teşekkürler Ç.Ö.K =D>

Kullanıcı avatarı
BlackScorpioN
Aktif Üye
Aktif Üye
Mesajlar: 10
Kayıt: 04 Haz 2007 [ 22:42 ]

Mesaj gönderen BlackScorpioN »

TÜRKÜZ...TÜRKÜZ...TÜRKÜZ...Veee Bununla gurur duyuyoruz...
Hayatta önem verdiğim 2 şeyden birisi Türkçe diğeri ise Türklük Gururu bu iki şey cidden çok önemli hele de dilimizin elimizden kayıp gittiği şu günlerde msn gibi sohbet programlarında genellikle dilimiz değiştirilmiş versiyonlar halinde kullanılmaktadır.Evet vakit olmazsa böyle olabilir ama bu msnde kalsın o zaman çünkü şu an yaşadığımız dönem öyle bir dönemki herkes Türklere karşı cephe almış durumda en basit bir bilgisayar oyunu bile bunu bize gösteriyor.Buna göre bizim gibi eziyet çekmek uğrana katlanıp bağımsız olmayı göze alan başka millet olmadığı için lütfen değerlerimize sahip çıkalım...

Kullanıcı avatarı
sfnr
Aktif Üye
Aktif Üye
Mesajlar: 36
Kayıt: 10 Nis 2014 [ 16:49 ]

Age Of Ampire III oynamayın!!!!!!!

Mesaj gönderen sfnr »

Legend of fighters... efsane oyun beyler ... bence deneyin ...

Cevapla