Gıda Mühendisliğinde Denetçi ve Başdenetçi
Gıda Mühendisliğinde Denetçi ve Başdenetçi
Gıda Mühendisliğinde Denetçi ve Başdenetçi
Bu ödev Volkan SABAH tarafından derlenmiştir. Kaynak belirtilmek şartıyla her türlü dağıtımı ve kullanımı serbesttir.
İNDİR: http://vsabah.googlepages.com/denetci_bas_denetcii.zip
Bu ödev Volkan SABAH tarafından derlenmiştir. Kaynak belirtilmek şartıyla her türlü dağıtımı ve kullanımı serbesttir.
İNDİR: http://vsabah.googlepages.com/denetci_bas_denetcii.zip
GIDA DENETİMİNDE DENETÇİ DAVRANIŞI
1. GİRİŞ VE TANIMLAR
1.1. Konunun Önemi
1.2. Teftiş
1.3. Denetim
2. YETİŞKİN EĞİTİMİNİN ÖZELLİKLERİ ve DENETÇİ DAVRANIŞI
3. İLETİŞİM TEKNİKLERİ ve DENETÇİ DAVRANIŞI
3.1. İletişim Süreci ve İletişimin Öğeleri
3.2. İletişim Modelleri
3.3. Denetimde İletişimin Etkililiğini Artıran Davranışlar
3.4. Denetimde İletişimin Etkililiği Azaltan Davranışlar
4. DENETÇİ DAVRANIŞLARI
4.1. İnsanlar Arası Davranışların Özellikleri
4.2. İnsanlar Arası İlişkilerde Temel Kurallar
4.3. Diğer Bazı Kurallar
4.4. Gıda Denetimine Özel Bazı davranışlar
5. BAŞDENETÇİLER
5.1.Başdenetçinin Görevleri
5.2.Başdenetçi olmak için yapılması gerekenler
6. BAŞDENETÇİ EĞİTİMLERİ
6.1. ISO 9001:2000 Lead Auditor (Baş Denetçi) Eğitimi
6.2. ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Lead Auditor (Baş Denetçi) Eğitimi
6.3. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitimi
6.4. ISO 22000:2005 Lead Auditor (Baş Denetçi) Eğitimi
