Aurelio imzaladı

Fenerbahçeliler burası sizin
Cevapla
Siyah_Beyaz
Kurucu Yetkili
Kurucu Yetkili
Mesajlar: 1424
Kayıt: 22 Kas 2005 [ 12:52 ]

Aurelio imzaladı

Mesaj gönderen Siyah_Beyaz »

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Fenerbahçe Kulübü´nde bugün kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile görüşme yapan Aurelio´nun menajeri Bayram Tutumlu, kulüpten ayrılırken yaptığı açıklamada, Aurelio´nun 1 yılı opsiyonlu, toplam 3 yıllık sözleşme yenilediğini söyledi.

Menajer Tutumlu, Aurelio´yu Avrupa ve Türkiye´den birçok kulübün istediğini belirterek, ‘İspanya´dan Şampiyonlar Ligi´nde oynayan kulüpler istiyordu. Ayrıca Fransa´dan Paris Saint Germain, Marsilya gibi kulüpler talipti. Türkiye´den de büyük takımlardan teklifler vardı ama Aurelio, tercihinin Fenerbahçe´de kalmaktan yana olduğunu bana söyledi. O Fenerbahçe´yi tercih etti. Hem Fenerbahçe´yi hem de Aurelio´yu tatmin edecek bir anlaşma yaptık’ diye konuştu.

Bayram Tutumlu bir soru üzerine, Fenerbahçe´nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk´un da kendileriyle Aurelio´nun Feyenoord takımınagelmesi için temasa geçtiğini ancak onlara da Brezilyalı futbolcunun ilk tercinin Fenerbahçe olduğunu bildirdiklerini söyledi.

Bayram Tutumlu, Aziz Yıldırım´ın istifa edip etmeyeceğiyle ilgili bir soru üzerine de, ‘Bu başkanın kararıdır, ona saygı göstermek lazım’ dedi. Bir gazetecinin, ‘Fenerbahçe ile başka oyuncu transferikonusunda görüşmeniz oldu mu?’ şeklindeki sorusu üzerine de Tutumlu, ‘Fenerbahçe Kulübü, Aziz Yıldırım´ın istifasıyla çalkalanıyor, başka bir görüşme nasıl olabilir’ diye konuştu.



Cevapla