Usttekı uyeye (kuru) ıftıra at...
- süpürgesiz_cadı
- Kıdemli Üye
Siyah Sandalye yazdı:süpürgesiz_cadı yazdı: Hee-young Yoon ablasınıhiç çekemior... ablasna alınan yeni eşyaları saklaıp, kaybettin işte deip bide hesap soruomuş.
Eveeet :D
süpürgesiz_cadı evde hergün bağıra bağıra türkü söylüyormuş. (Sesi de bi kötü bi kötü ki sormayın.) Babası bi gün dayanamamış atmış bunu dışarıya. Sağolsun komşular acımışlarda eve almışlar tabi türkü söylememesi kaydıyla! :haha:
tam bi iftira olmuş he neresi kötü sesiminn birsürü yerden teklif geldide kabul etmedim :hıh:
Siyah Sandalye yazılılarda çok kopya cektiği için hocalar kurul kararıla bida yazılılara almamışlar :heh:
- Hee-young Yoon
- Bağımlı Üye
süpürgesiz_cadı yazdı:Siyah Sandalye yazılılarda çok kopya cektiği için hocalar kurul kararıyla birdaha yazılılara almamışlar :heh:
Evet.. :heh:
süpürgesiz_cadı telefonu kırılınca intihara teşebbüs etmiş ancak her zamanki gibi becerememiş..(İftira bulamadım hepsini tüketmişiz.. :D )
Hee-young Yoon :
Karnesinde zayıflar olduğu için biraz düzeltmeler yapmış...
Ailesi farkına varınca eyvah eyvaah... :heh:
Karnesinde zayıflar olduğu için biraz düzeltmeler yapmış...
Ailesi farkına varınca eyvah eyvaah... :heh:
Hee-young Yoon yazdı:süpürgesiz_cadı yazdı:Siyah Sandalye yazılılarda çok kopya cektiği için hocalar kurul kararıyla birdaha yazılılara almamışlar :heh:
Bu kadarda değildir diye ümit ediyorum gerçi çoğumuz çekmişizdir şahsen ben çektim hiç yakalanmadım ama ustalığımdan değil hocaların umursamaz olmasından... :D
Matematik dersinde birkere yakaladığını sandı hocam fakat avucumda yazılı olan ''yarın kitabımı mutlaka getir selda''arkadaşımın bana ufak bi hatırlatmasıydı :heh:
Eee bu şekildede bir formül olamayacağına göre.. :heh:
- muzzy__pepe
- Kıdemli Üye
MAZİDE KALAN Bİ OYUNU CANLANDIRALIM DEMİ :haha:
GS Rh (+), ASLINDA GALATASARAYDAN NEFRET EDİYOMUŞ ASLEN KOYU Bİ BEŞİKTAŞ TARAFTARIYMIŞ :haha: AİLE BASKISI YÜZÜNDEN GALATASARAYI TUTUYOMUUUUŞŞŞ :haha:
GS Rh (+), ASLINDA GALATASARAYDAN NEFRET EDİYOMUŞ ASLEN KOYU Bİ BEŞİKTAŞ TARAFTARIYMIŞ :haha: AİLE BASKISI YÜZÜNDEN GALATASARAYI TUTUYOMUUUUŞŞŞ :haha:
muzzy__pepe aslında GS Rh (+) ye iftira atmıyor gerçekleri söylüyormuş bunun için GS Rh (+) muzzy__pepe hakkında bildiği gerçekleri söylemek için onu tehdit ediyormuş :) :heh:
- muzzy__pepe
- Kıdemli Üye
anamenia, aslında 42 yaşındaymış kendini olmak istediği yaşı yazmış oraya
muzzy__pepe aslında köstebeklerden nefret ediyomuş ama bu siteye üye olunca bir daha asla çıkamamış :D
- muzzy__pepe
- Kıdemli Üye
anamenia, benim hayvanları ne kadar sevdiğimi bildiği ve beni kıskandığı için bunları böyle yazıomuş
muzzy__pepe nın en sevdiği hayvan discus değil aslında aslanmış galatasarayın aslanı =D> :heh: