"Messi'ye karşı oynamadan bırakmam"

Bütün Beşiktaşlılar buraya....
Cevapla
Siyah_Beyaz
Kurucu Yetkili
Kurucu Yetkili
Mesajlar: 1424
Kayıt: 22 Kas 2005 [ 12:52 ]

"Messi'ye karşı oynamadan bırakmam"

Mesaj gönderen Siyah_Beyaz »

İnönü'de bugün Trabzon'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta kaptan İbrahim Üzülmez, tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Başarılı futbolcu, Bursa'da şampiyonluk maçı oynamalarının Türk futboluna katkı yapacağını kaydetti. Üzülmez, Barcelona'nın yıldızı Messi'ye de ayrı bir paragraf açtı: "Onunla rakip olmak istiyorum."
Resim
Beşiktaş'la bir yıl daha sözleşme uzatan kaptan İbrahim Üzülmez, bugünkü Trabzonspor maçı öncesi ilginç açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk şanslarının hâlâ devam ettiğini belirten Üzülmez, Trabzonspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarını kazanmaları halinde zirvenin en güçlü adayı olacaklarını ifade etti. Son günlerin popüler ismi Barcelonalı Lionel Messi'ye övgüde bulunan tecrübeli oyuncu, "Messi'ye karşı oynamadan futbolu bırakmam." diyerek Arjantinli yıldıza karşı forma giymenin de önemli olduğunu kaydetti.

Trabzonspor maçı öncesi tek düşüncelerinin sahadan üç puanla ayrılmak olduğunu vurgulayan İbrahim Üzülmez, "Trabzon kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Onlara karşı üst düzey bir motivasyonla oynamamız gerekiyor. Alanzinho ve Umut gibi iyi isimler var kadrosunda. Takım olamazsak sıkıntı yaşarız." şeklinde konuştu. Trabzonspor maçı oynanmadan Fenerbahçe derbisinin gündeme gelmesini de doğru bulmayan Üzülmez şöyle devam etti: "Takım olarak Fenerbahçe maçıyla ilgili hiçbir düşüncemiz yok. Arkadaşlarım ve ben Trabzon'u nasıl geçeceğimize odaklandık. Yoksa Fenerbahçe ile oynamadan Trabzon'a kaybetmiş oluruz." Şampiyonluk yarışının son haftalara kadar uzayacağını tahmin eden başarılı futbolcu, Beşiktaş'ın Kasımpaşa ve Ankaragücü maçlarında kaybettiği 4 puana üzüldüğünü dile getirdi: "O maçları kazanmış olsak şimdi şampiyonluğun en güçlü adayıydık."
Resim
Bursaspor ile ligin son haftasında oynayacakları maçın final niteliğinde olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduran İbrahim Üzülmez, "Bursa'da final maçına çıkmak isterim. Türk futbolu açısından çok güzel olur. Artık iki takım arasındaki kin, nefret, öfke bitsin. İki takımın Bursa'da oynayacağı maç kimseye zarar vermez. Futbolu güzelleştirir, iki takımı da büyütür." açılımında bulundu. Bursaspor'un bu sezon şampiyonluk mücadelesi vereceğini ilk başta düşünmediğini itiraf eden Üzülmez, "Ertuğrul Sağlam'ın Bursa üzerinde çok etkisi var. Diğer takım taraftarlarında 'Ben olmazsam Bursa olsun' düşüncesinin oluşmasında Ertuğrul hocanın etkisi çok büyük." yorumunu yapıyor.

Sözü Avrupa futboluna Messi'ye getirdiğimiz de İbrahim Üzülmez, bu konudaki düşüncelerini şöyle aktarıyor: "Messi'ye karşı oynamadan futbolu bırakmam. Bakalım böyle bir fırsat elimize geçecek mi? O çok özel bir oyuncu. Önlem alsan da çok fark etmiyor. Topla çok hızlı hareket ediyor. Oyunu önceden okuyor. Arsenal maçını izledim. Doğrusu Messi'nin olduğu takıma karşı da o kadar boş alan bırakılmaz." Kaptan, son olarak Türk futbolundaki bir sıkıntıya dikkati çekiyor: "Yabancı oyunculara 3-4 milyon Euro para veriyoruz. Ama bakıyorsun Avrupa'da Rumen takımları ile aynı sıradasın. 10 kat daha az para alıyorlar ama başarı aynı. Eğer yabancıya bu kadar çok para veriyorsan Şampiyonlar Ligi'nde, UEFA'da bizi bir yerlere taşımalı. Rumen takımları ile aynı seviyede kalmamalıyız. Bir yerlerde yanlış yapıyoruz."

Temel Yirmibeşoğlu-Zaman



Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici
Mesajlar: 6135
Kayıt: 21 Kas 2005 [ 23:54 ]

"Messi'ye karşı oynamadan bırakmam"

Mesaj gönderen VSaBaH »

Helal olsun ona...

Fakir ama yürekli delimiz bizim :D
 !
REKLAMLARA YAPILAN TIKLAMA BİZİM TEK GELİR KAPIMIZDIR. LÜTFEN ADBLOCK TARZI EKLENTİLERLE REKLAMLARI ENGELLEMEYELİM. BİZE EN GÜZEL TEŞEKKÜRÜ BU ŞEKİLDE YAPABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER...


Resim

Kullanıcı avatarı
dikenüstünde
Süper Yetkili
Süper Yetkili
Mesajlar: 2285
Kayıt: 14 Eyl 2007 [ 07:06 ]

"Messi'ye karşı oynamadan bırakmam"

Mesaj gönderen dikenüstünde »

Umutlu insan :heh:

Cevapla