Çin telefonlarının IMEI'sini değiştirmek [MTK IMEI Changer]
linkı ındırıp kurduktan sonra hata verıo sanırım orda bı hata var yınede yardım ıcın t.ederım
byn_facia yazdı:linkı ındırıp kurduktan sonra hata verıo sanırım orda bı hata var yınede yardım ıcın t.ederım
Kurulum falan yok arkadaşım. Zipten çıkardıktan sonra IMEI.exe dosyasına tıklayın çalıştırın.
Zip içinde çalışmayabilir.

emeğine sağlık 8800 da ve n97 minide denedim oldu çok teşekkürler
telefonu sadece bağladığımda USB ile COM seçeneği gelmiyor.USB bbellek olarak kullanma ve webcam olarak kullanma seçenekleri geliyor.telefon modeli SciPhone i9+++. Çözüm önerebilecek arkadaşlar var mı ?
SKISLAL yazdı:telefonu sadece bağladığımda USB ile COM seçeneği gelmiyor.USB bbellek olarak kullanma ve webcam olarak kullanma seçenekleri geliyor.telefon modeli SciPhone i9+++. Çözüm önerebilecek arkadaşlar var mı ?
Arkadaşım COM seçeneği gelmiyorsa o zaman olmuyor bildiğim kadarıyla. Çünkü COM seçeneği veri aktarım seçeneği. O olmadan da bu iş olmaz.

ya bende yaptım değiştirdim ama bir hafta gectikten sonra yeniden yasal uyarı geldi bir ayınız kaldı diye bende anlamadım imei sordugunda benim yaptıgım imeiyi gösteriyo ama yasal uyarıda eski imei yi yazmışlar bilen varmı nedendir
aheste yazdı:ya bende yaptım değiştirdim ama bir hafta gectikten sonra yeniden yasal uyarı geldi bir ayınız kaldı diye bende anlamadım imei sordugunda benim yaptıgım imeiyi gösteriyo ama yasal uyarıda eski imei yi yazmışlar bilen varmı nedendir
Hatla alakalı bir durum söz konusu olsa gerek...
Sonuçta kilitlenecek olan IMEI eski imeniz ise telaşlanmanıza gerek yok. Tabii *#06# de yazan IMEI ile kapatılacağı söylenilen IMEI aynı olmaması gerekir...

VSaBaH yazdı:SKISLAL yazdı:telefonu sadece bağladığımda USB ile COM seçeneği gelmiyor.USB bbellek olarak kullanma ve webcam olarak kullanma seçenekleri geliyor.telefon modeli SciPhone i9+++. Çözüm önerebilecek arkadaşlar var mı ?
Arkadaşım COM seçeneği gelmiyorsa o zaman olmuyor bildiğim kadarıyla. Çünkü COM seçeneği veri aktarım seçeneği. O olmadan da bu iş olmaz.
cevap için teşekkürler , desene telefon elimizde patladı :)
SKISLAL yazdı:VSaBaH yazdı:SKISLAL yazdı:telefonu sadece bağladığımda USB ile COM seçeneği gelmiyor.USB bbellek olarak kullanma ve webcam olarak kullanma seçenekleri geliyor.telefon modeli SciPhone i9+++. Çözüm önerebilecek arkadaşlar var mı ?
cevap için teşekkürler , desene telefon elimizde patladı :)
Çin telefon pazarı Türkiye'de de gelişmiş durumda... Artık o tür telefonlara da IMEI klonlanabiliyor. Bi sor bakalım arkadaşım telefonculara...

Teşekkürler kardeş emeğine sağlık