Ahmet Dursun da Etimesgut Şeker Spor'da

Anadolu takımları, Şampiyonlar Ligi,UEFA Kupası hakkında da bilgiler bulabilirsiniz...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici
Mesajlar: 6135
Kayıt: 21 Kas 2005 [ 23:54 ]

Ahmet Dursun da Etimesgut Şeker Spor'da

Mesaj gönderen VSaBaH »

Ahmet Dursun da Etimesgut Şeker Spor'da

Ahmet Dursun, Ulus'taki KC Group merkezinde düzenlenen imza töreninde kendisini 4 yıllığına Ankara ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Resim

Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir, imza töreninde yaptığı açıklamada, KC Group olarak inşaat sektöründe olduklarını belirterek, "Ama ne zaman Şekerspor'u büyütmek, liglerde yarışmacı bir takım olarak harekete geçirmek için karar aldığımız gün bize hayatın zindan olduğu gün oldu. Şu an Sergen Yalçın'ın imzasında mutlu olduğum kadar mutlu olmam gerekirken, maalesef yüz ifademi değiştiremiyorum. Çünkü, bazı yazarlar, ya alışık oldukları sistem içerisinde magazin yapmak istiyorlar ya da alıştıkları hayatı sürdürüyorlar.

Bizi Jet-Pa Fadıl'la aynı kareye sokmak isteyenler var. Hem çabalarıyla buraya kadar gelmiş aile yapımız, hem toplumda bizi çok iyi tanıyan dostlarımız var. Buralara nasıl geldiğimizi hepsi çok iyi biliyor. Bu özveri, tamamıyla Şekerspor'un Süper Lig'e çıkarılması için gösteriliyor. Fakat, tüm Türkiye'nin izlediği bu ortamda farklı bir şey akladığımız söyleniyor. Ahmet Dursun, Şekerspor'a hayırlı olsun. Bundan sonra transfer edeceğimiz futbolcuların isimlerini açıklamakta bir sakınca görmüyorum. Tamer Tuna, Serkan Aykut ve Ahmet Yıldırım'la anlaştık. Okan'la da görüşüyoruz" dedi.

Golcü futbolcu Ahmet Dursun da Beşiktaş'tan buruk şekilde ayrıldığını ifade ederek, "Artık Şekerspor için ter dökeceğim. Başkanlarımın yüzünü kara çıkarmak istemiyorum. 2. Lig B Kategorisi'nde oynayacağım ama ben her zaman sahaya çıktığımda elimden gelen en iyi mücadeleyi vermeye çalıştım. Şekerspor'da da aynısı olacak" diye konuştu.

Ahmet Dursun, daha sonra yeni formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

YAZARIN YORUMU

Valla ben bu takımdan korkmaya başladım önce 2. Lig A ya, sonra da 1. Lig de şampiyon olursa hiç şaşırmam. :D
En son VSaBaH tarafından 14 Haz 2006 [ 14:35 ] tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.


 !
REKLAMLARA YAPILAN TIKLAMA BİZİM TEK GELİR KAPIMIZDIR. LÜTFEN ADBLOCK TARZI EKLENTİLERLE REKLAMLARI ENGELLEMEYELİM. BİZE EN GÜZEL TEŞEKKÜRÜ BU ŞEKİLDE YAPABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER...


Resim

Kullanıcı avatarı
MeQueR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Mesajlar: 546
Kayıt: 03 Haz 2006 [ 20:17 ]

Mesaj gönderen MeQueR »

2 olur ama şampiyon olamas :lol: şampiyon belli! FENERBAHÇEE :lol:

Cevapla