REKLAM ENGELLEYİCİ (ADBLOCKER) TESPİT EDİLDİ: Reklamlara yapılan tıklama bizim tek gelir kapımızdır. lütfen ADBLOCK tarzı eklentilerle reklamları engellemeyelim. Bize en güzel teşekkürü bu şekilde yapabilirsiniz. TEŞEKKÜRLER.
ya ben şey die biliorm bunlar yarışmaya çıkmadan önce anlaşıolar we bunun sonucunda para alıyola bu anlaşmayı yaklaşık 8 yıl boyunca basına söyliyememe gibi bi sorunluluk war
çok haklısın kanayan yara diyebiliriz ben izledim açıkcası we kızlar çok saçma cewaolar werdiler kültür sıfırdı.Hiç birşeyi doğru düzgün cewaplayamadılar kendilerini oraya çıkıp rezil ettiler.
Siyah_Beyaz, çok haklısın Sayın Yöneticim...! Üç kuruş uğruna gururlarını ayak altına alıyorlar...
LP_placebo_7, söylediklerinde haklı olabilirsin. Hatta kesin haklısın çünkü Üniversite mezunu birinin 10000'de kaç sıfır var sorusuna 8 cevabı vermesi kadar saçma birşey olamaz. ÖSS'ye hakarettir bu! :D
Bunlar tamamen düzmece, zaten bende bunun farkına vardığım için farkına varmamış olan arkadaşlarımıza bazı gerçekleri göstermek istiyorum.