günlük (içimi dökme zamanı)
Re: günlük (içimi dökme zamanı)
DEPREM OLDU YA ,NASIL KORKTUM ANLATAMAM,şaka yapıolar sandım uyuyodum,baktım yatağım ranzaya çarpıp geri dönüo,lamba sallanıo,nasıl fırladım bilemedim,,neyse korktum duramadım evde depremden sonra ajansa gittim,,orda kafam dağıldı biras..şimdi de iş yerime geçtim,çok iş var öptüm
bu sıralar yanlız hissediorum,hep bi şiddet var etrafımda..bazen dayanamayıp kaçmak istiorum cesaret edemiorum.korkuorum bu dünya ya böle insanlara bi bebek dünyaya getirmeye korkuorum..
tek içimi dökebildiğim ,gizli saklı da olsa girip içimdekinlerden kurtulabildiğim ve benden başka kimse için değeri olmayan bi günlük..benim için değerli!!
neyse saçmalıorum gece gece gene,gözyaşlarımı tutamıorum,melankolik bi haadayım,kendimce saçmalayıp rahatladığımı düşünüorum..ne kadar aptalım !!!!
tek içimi dökebildiğim ,gizli saklı da olsa girip içimdekinlerden kurtulabildiğim ve benden başka kimse için değeri olmayan bi günlük..benim için değerli!!
neyse saçmalıorum gece gece gene,gözyaşlarımı tutamıorum,melankolik bi haadayım,kendimce saçmalayıp rahatladığımı düşünüorum..ne kadar aptalım !!!!
şu sıralar PARDUS e sövüorm şerefsiz işletim sistemi tüm müziklerimi sildi :@ bide o veriler gitmesin die annemin iş yerinden bir HardDisk aldım verilerimi yedekledim formatı attım daha sonra geri aldım bilgilkerimi D: ye...
pardusu e d: ye kurayım dedim ama tüm d: ye format attı... açılırken de boot ediyor pardusu silince boot edişinde hata olmaya başladı windowsu açamaz oldum e çözüm yok c ye de gene format attım hiç bi verim kalmadı sinirden kıpkırmızı oldum...
bu ay 8 kere format attım :D... sürekli upgrade ve program ykleye ykleye en son 43.8GB downlaodım olmuştu :D
pardusu e d: ye kurayım dedim ama tüm d: ye format attı... açılırken de boot ediyor pardusu silince boot edişinde hata olmaya başladı windowsu açamaz oldum e çözüm yok c ye de gene format attım hiç bi verim kalmadı sinirden kıpkırmızı oldum...
bu ay 8 kere format attım :D... sürekli upgrade ve program ykleye ykleye en son 43.8GB downlaodım olmuştu :D
- the-muhendis
- Acemi Üye
bu gün bu sitede ilk günüm..ve günlüğe bunu kaydetmek istedim öncelikle herkese merhaba.. güzel bi siteye benziyor umarm yanılmam...
ee varmış beni seven biri :) o geldi..harika bi günn...dostum tek gerçek arkadaşım geldi..artık nefes aldığımı hissedebiliorum :hoba: :sagolun: :oley:
pawlonia hayatımda ilk kez şahit olduum bişiyi söylemek istiyorum ben hiç kendini internette ifade eden birisini daha önce görmemiştim..:D bu güzel bişiy fakat...herhalde zor durumda kaldıın için yazıyorsundur die düşünüyorum
the mühendis hoşgeldin...
the mühendis hoşgeldin...
kendimi kocaman bi boşlukta hissediorum.bu boşlukta artık hissizleşiorum.daha düne kadar aşık olduğum insanı sevdiğimi sölemek bile gelmio içimden.soğuyorum.galiba artık bitsin istiorum,çünkü çok kırıldım hemde çok..
Aslında pek huyum değildir günlük falan yazmak ama insan bazen birileriyle birşeyler paylaşma gereği duyuyor...
Arkadaşlar az önce 20 dk. oluyor. Feci bir kaza oldu bizim evin önünde... Evde herkes yatmıştı sesle telefonumu alıp aniden fırladım. İlk yaptığım 112'yi aramak oldu. Sonra kaza yerine hızla koştum. Sitemizin bahçesinde ters dönmüş dumanlar içinde bir araba...
Arabadan dumanlar çıktığı için fazla yaklaşamadım. Zaten insanlar birbir gelmeye başlamıştı. Ön kabutu açıp akünün kutup başlarını çıkartmayı denedim ama nafile duman çıkıyordu ve sıkıştığından dolayı açılmıyordu. Koca binada bi ışık tutan olmadı. Millete arabasını yanaştırıp ışık yapmalarını istedim aksine olası bi patlamadan korkup arabalarını uzaklaştırdılar. Yukarıdan balkondakiler sanki film izliyor su tutmalarını söyledikten sonra akıllarına geldi su tutmak. Işık geldi uzun uğraş verdik kapıyı açtık ama yaralıyı çıkaramadık sıkışmıştı. 1 dk. sonra Ambulans geldi ve yaralıyı çıkardı.
Hemen ambulansa götürüp kalp masajı yaptılar. Dışarıdan ambulansın sallanmasından belliydi zaten masaj yaptıkları. Ben küçük bi aralıktan izlemeye çalışıyordum. Gözleri açıktı adamın ve her masaj aralığında monitör sinyallerinden kalbi atıp yeniden durduğu açıkca görülüyordu. Ama kalp kendi kendine bi türlü atmıyordu.
Elimden birşeyin gelmemesinin verdiği çaresizlikle birazda suçluluk duygusu duyarak sadece dua ettim. Ama adam gözümün önünde can verdi...
Arkadaşlar az önce 20 dk. oluyor. Feci bir kaza oldu bizim evin önünde... Evde herkes yatmıştı sesle telefonumu alıp aniden fırladım. İlk yaptığım 112'yi aramak oldu. Sonra kaza yerine hızla koştum. Sitemizin bahçesinde ters dönmüş dumanlar içinde bir araba...
Arabadan dumanlar çıktığı için fazla yaklaşamadım. Zaten insanlar birbir gelmeye başlamıştı. Ön kabutu açıp akünün kutup başlarını çıkartmayı denedim ama nafile duman çıkıyordu ve sıkıştığından dolayı açılmıyordu. Koca binada bi ışık tutan olmadı. Millete arabasını yanaştırıp ışık yapmalarını istedim aksine olası bi patlamadan korkup arabalarını uzaklaştırdılar. Yukarıdan balkondakiler sanki film izliyor su tutmalarını söyledikten sonra akıllarına geldi su tutmak. Işık geldi uzun uğraş verdik kapıyı açtık ama yaralıyı çıkaramadık sıkışmıştı. 1 dk. sonra Ambulans geldi ve yaralıyı çıkardı.
Hemen ambulansa götürüp kalp masajı yaptılar. Dışarıdan ambulansın sallanmasından belliydi zaten masaj yaptıkları. Ben küçük bi aralıktan izlemeye çalışıyordum. Gözleri açıktı adamın ve her masaj aralığında monitör sinyallerinden kalbi atıp yeniden durduğu açıkca görülüyordu. Ama kalp kendi kendine bi türlü atmıyordu.
Elimden birşeyin gelmemesinin verdiği çaresizlikle birazda suçluluk duygusu duyarak sadece dua ettim. Ama adam gözümün önünde can verdi...

- tarla__kusu93
- Süper Yetkili
Çok geçmiş olsun Volkan abi.Çok zor bir şey.Hemde gözünün önünde ölmesi bilinç altına yerleşerek seni hep tırmalıyor.Mesajı yazarken saat 1'miş.Çok geçmiş olsun
- dikenüstünde
- Süper Yetkili
Sen elinden geleni yapmışsın Volkan abi. Hani anaforuma bi başlık gönderdim ya dört kişi ile ilgili. İşte sen onlardan olmamışsın şükür.