Çin telefonlarının IMEI'sini değiştirmek [MTK IMEI Changer]
Teşekkürler
Eliniz sağlık
Eliniz sağlık
arkadaşlar ben biraz pc bilirim bu işi çözdüm eger kafası karışan varsa yardım edebilirim
alien_26 yazdı:arkadaşlar ben biraz pc bilirim bu işi çözdüm eger kafası karışan varsa yardım edebilirim
Çok makbule geçer arkadaşım... Ben de zamanında yapmıştım ama bilgilerim tam güncel değil. Başlığa abone olur, gelen mesajlara yardım edebilirsen forumca minnettar oluruz sana :)

usta soylenenleri aynen yapıyorum ve imei kodunu giriyorum ama en son time out diyor değişim yapmıyor :(( sebebi ne acaba
hocam bu apple peel icin yapilabilir miyiz merak ediyorum cunku bunlarda imei nosu gelmiyor ve cin mali zaten itouch'i telefona donusturen alet yardimci olursaniz seviniirm
Tüm arkadaşlara merhaba,
Mesajı oluşturan arkadaş galiba askerdeymiş, Hayırlı teskereler dilerim.
Ben programı burada anlatılan tüm yazıları okuyarak çalıştırdım ve 1 / 2 sim deki imei leri değiştirdim.
SUCCESS yazısını gördüm ve telefondan değiştirilmiş imeileri kontrol ederek çalıştığına şahit oldum. Aramalara kapalı telefonum tekrar aramalara açıldı.
Tek şüpheli durum; programın 14 rakam kabul etmesi ancak bizim cihazların 15 sayı ile çalışması. Ben 14 rakam yazdım, sondaki sayıyı yazamadım ama telefon kabul etti, bakalım türksel / telsim kabul edecekmi, bunuda önümüzdeki günlerde göreceğim. Sorun yaşarsam buradan bildiririm sizlere.
Ben programı burada anlatılan tüm yazıları okuyarak çalıştırdım ve 1 / 2 sim deki imei leri değiştirdim.
SUCCESS yazısını gördüm ve telefondan değiştirilmiş imeileri kontrol ederek çalıştığına şahit oldum. Aramalara kapalı telefonum tekrar aramalara açıldı.
Tek şüpheli durum; programın 14 rakam kabul etmesi ancak bizim cihazların 15 sayı ile çalışması. Ben 14 rakam yazdım, sondaki sayıyı yazamadım ama telefon kabul etti, bakalım türksel / telsim kabul edecekmi, bunuda önümüzdeki günlerde göreceğim. Sorun yaşarsam buradan bildiririm sizlere.
gisaaa yazdı:usta soylenenleri aynen yapıyorum ve imei kodunu giriyorum ama en son time out diyor değişim yapmıyor :(( sebebi ne acaba
Çin telefonu olduğuna emin misin arkadaşım telefonunun?
Eğer öyleyse modeli nedir?
buzzycarl yazdı:hocam bu apple peel icin yapilabilir miyiz merak ediyorum cunku bunlarda imei nosu gelmiyor ve cin mali zaten itouch'i telefona donusturen alet yardimci olursaniz seviniirm
Apple Peel'lerde işe yarayacağını hiç sanmıyorum arkadaşım ama ararsan bulabilirsin...

agenor yazdı:Tüm arkadaşlara merhaba,
Sorun çıkarmaz arkadaşım merak etme... Yeter ki kaçak IMEI'lere rast gelmeyesin. Yoksa hiçbir şey olmaz. Bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim ama ben döndüm askerden :D