Çin telefonlarının IMEI'sini değiştirmek [MTK IMEI Changer]
ilk mesaj 9 temmuz 2009 muş sonradan fark ettim. VSaBaH arkadaş emeğine teşekkür ederim. Büyük bir dertten kurtuldum sayende.
Askerlik bitmiştir herhalde, hoşgeldin :)
agenor yazdı:ilk mesaj 9 temmuz 2009 muş sonradan fark ettim. VSaBaH arkadaş emeğine teşekkür ederim. Büyük bir dertten kurtuldum sayende.
Eyvallah arkadaşım sağolasın... Evet askerliği bitirdim. Hoşbulduk :)
İşine yaramasına çok sevindim arkadaşım. =D>

merhaba arkadaşlar...
ya bende programı yükledim ,telefonu bilgisayara bagladım hiç bir sorun yok ama IMEI INPUT kısmına numara yazılmıyor,sinir oldum ne yapmam gerek yardımcı olun lütfen...burada yazılanların hepsini okudum ama cvp bulamadım...
telefon çin malı ıphone4
ya bende programı yükledim ,telefonu bilgisayara bagladım hiç bir sorun yok ama IMEI INPUT kısmına numara yazılmıyor,sinir oldum ne yapmam gerek yardımcı olun lütfen...burada yazılanların hepsini okudum ama cvp bulamadım...
telefon çin malı ıphone4
:slm:adem65 yazdı::turkce:
zırzır35 yazdı:merhaba arkadaşlar...
telefon çin malı ıphone4
Telefonunuzun port ayarlarını doğru yaptığınıza emin misiniz?

koste yazdı:Arkadaşlar bendede 3 sim kartlı çin telefonu var imeisini değiştirmek istiyorum söz konusu yere imei nosunu giriyorum start'a basıyorum ama bir kaç saniye sonra bağlantı kopuyor neden olabilir acab bu programın alternatifleri varmıdır birde onunla deneseydik..birde bu bağlantı esnasında bilgisayar usb disk olarak tanıyor,telefonda başka bir seçenek çıkmıyor..
3 sim kartlılar hakkında hiç bir bilgim yok. Ama bilgi bulabileceğiniz çok site olacağını da sanmıyorum maalesef...

- modifiyekralı159
- Acemi Üye
arkadaşlar world programı olarak açıo napmam gerek
modifiyekralı159 yazdı:arkadaşlar world programı olarak açıo napmam gerek
Neyi world programı açıyor arkadaşım? World'den kastın word mü?
Şayet demek istediğin word'se bi hata yapıyorsundur mutlaka. Çünkü word'ün açabileceği bir şey yok o programda..

merhabalar bir konuda takıldım bende bılmeden cakma e71 aldımda IMEI numarasını değiştirmek istiyorum sizin sundugunuz programı ındırdım ama winrarı acamuyorum şifre istiyor.şifresini söylersenız cok sevınırım.saygılar. tolga1600