Çin telefonlarının IMEI'sini değiştirmek [MTK IMEI Changer]
- eklembacak
- Aktif Üye
VSaBaH yazdı:eklembacak yazdı:sonunda geldi benim bıldırcınlar nokia 8850 ama kapandı meretler . şimdi bir kaç güne data kablo gelicek elime deneme yapcam ama satıcıyla görüştüm ürünler orjinal diyor , bu ürünlere acaba data kablosu yetcekmi yoksa illa box gerekirmi telefoncu yolu gözüküyormu imei değiştirmek için .
Ben box gerekir diyorum ama bakalım siz deneyin bi görelim :)
ben zaten cihazların imei lerini değiştirttimde almadan , sorun yok şimdilik :ajan: , kabloda almıştım ayrı kendim deneyim yarın bi gün sorun çıkar lazım olur şeklinde henüz ulaşmadı gelsin bi test ederük hemen :D . ama benimde tahminim box gerekecek .
al üstad bir soru daha 3g destekli bir tablet pc nin imeisi nasıl değişir . :susss:
Elıne saglıktesekurlerrrrr
eklembacak yazdı:VSaBaH yazdı:eklembacak yazdı:sonunda geldi benim bıldırcınlar nokia 8850 ama kapandı meretler . şimdi bir kaç güne data kablo gelicek elime deneme yapcam ama satıcıyla görüştüm ürünler orjinal diyor , bu ürünlere acaba data kablosu yetcekmi yoksa illa box gerekirmi telefoncu yolu gözüküyormu imei değiştirmek için .
Ben box gerekir diyorum ama bakalım siz deneyin bi görelim :)
ben zaten cihazların imei lerini değiştirttimde almadan , sorun yok şimdilik :ajan: , kabloda almıştım ayrı kendim deneyim yarın bi gün sorun çıkar lazım olur şeklinde henüz ulaşmadı gelsin bi test ederük hemen :D . ama benimde tahminim box gerekecek .
al üstad bir soru daha 3g destekli bir tablet pc nin imeisi nasıl değişir . :susss:
O konuda bi fikrim yok maalesef kardeşim...

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ..
Daha önceden çin telefonuma imei çakmıştım MTK software ile.. şimdi GPS cihazı sipariş ettim üstünde GSM modülü var.. bunu bilgisayara seri port ile bağladıktan sonra bu yazılımla imei değişimi yapabilirmiyim? yapamazsam alternatif bir yol var mı? pasaport kaydı çok pahalı geldi..
cevaplarınızı bekliyorum .. .teşekkürler................
Daha önceden çin telefonuma imei çakmıştım MTK software ile.. şimdi GPS cihazı sipariş ettim üstünde GSM modülü var.. bunu bilgisayara seri port ile bağladıktan sonra bu yazılımla imei değişimi yapabilirmiyim? yapamazsam alternatif bir yol var mı? pasaport kaydı çok pahalı geldi..
boraciner yazdı:Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ..
Arkadaşım işe yarayacağını hiç sanmıyorum. Bu çin telefonlarında yani MTK yazılımlarında çalışır. MTK yazılımı varsa onda da çalışabilir ama hiç ihtimal vermiyorum.

cevabın için çok sağol abi , peki doğubanka falan gitsem GSM modülünün üzerindeki EEPROM u yeniden yazsalar veya başka bir yolla imkan varmı?
boraciner yazdı:cevabın için çok sağol abi , peki doğubanka falan gitsem GSM modülünün üzerindeki EEPROM u yeniden yazsalar veya başka bir yolla imkan varmı?
Valla arkadaşım ne desem yalan olur. Tamamen ilgimin ve bilgimin dışında bi konu :)

- mustafaalaci
- Acemi Üye
nokia 5130 telefonumun imei numarasını değiştirmek istiyorum. Sizin verdiğiniz program ile denedim elle tutulur birşey elde edemedim. Daha doğrusu telefonu programa gösteremedim. Eğer bu program ile olmuyorsa ve başka bir programı varsa söylerseniz sevinirim.
mustafaalaci yazdı:nokia 5130 telefonumun imei numarasını değiştirmek istiyorum. Sizin verdiğiniz program ile denedim elle tutulur birşey elde edemedim. Daha doğrusu telefonu programa gösteremedim. Eğer bu program ile olmuyorsa ve başka bir programı varsa söylerseniz sevinirim.
Telefonunuz Çin telefonu mu beyefendi?

kardesım elıne saglık ama link olmuş