Formumuzun En Yakışıklısı...??
asıl sen haddini bi MELO. ben ve o arkadaş arasında senin bilmediğin şeyler var... bu yüzden 3. kişi olarak hakkına düşen şeyi başka yerde ara. tamam mı yavrum...
En son AsilKan tarafından 05 Mar 2007 [ 17:52 ] tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
ARENA yazdı:bence resmi olmayan nice yakışıklı var forumda....Örnek olarak Gökhan ve Osman diycektim ki Gökhan'ın resmini koyduğunu gördüm...
Engin ve Ferhat yorumlar için teşekkürler...
(bence böyle bir oylama yapılması yanlış, ama engin yapıyor arada böyle şeyler :D )...
rica ederim abicim ;)
bu benim işim :D Ben abilerimi seviyorum yaww.artık ne yapacağımı şaşırdım Reha Abi :D
Yok eksik olsun. Ben istemem... :Dwinniethepooh yazdı:VSaBaH, sana bulayım bi tene arap kızı.....
Gökhan fotoğraflarını koymuşsun ama geç kaldın.. Baksana alakasız kişi zirveyi çekiyor... :lol:Gökl-l@N yazdı: Beni koymamişsınız ama :nono:
Bana oy veren 4 kişinin de yüzüme değilde kalbime verdiklerinden kuşkum yok... Yine de teşekkür ederim..beşiktAŞK ve xxmangaxx size de.. ;)
(Tartışmaları görmediğimi sanmayın.. Ben böyle güzelliklerin arasında, öyle çirkinlikleri görmemezlikten gelirim)
En son VSaBaH tarafından 05 Mar 2007 [ 17:35 ] tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- tarantula500
- Bağımlı Üye
gunce, sağol prenses.... teşekkürler.......
Emae_, boşuna söleme volkana ben bunu kaç yıldır sölüyorum ama kafası basmıyo....
VSaBaH, sen bilirsin. teklif var, ısrar yok. ama sen buldun aradığını. ne yapacan arap kızını demi ? :lol:
Emae_, boşuna söleme volkana ben bunu kaç yıldır sölüyorum ama kafası basmıyo....
VSaBaH, sen bilirsin. teklif var, ısrar yok. ama sen buldun aradığını. ne yapacan arap kızını demi ? :lol:
En son AsilKan tarafından 05 Mar 2007 [ 21:05 ] tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.