Captain Tsubasa 2 Türkçe Oyun
Captain Tsubasa 2 Türkçe Oyun İndir
S.A.....
Ya arkadaişar ben de normal kadro yok misakiyi filan göremiyorum birtek tsubasa var niye acaba?...Bir de 2. Maçın sonunda oyun hata veriyor....Bilgilendirirseniz sevinirim arkasaşlar...
Ya arkadaişar ben de normal kadro yok misakiyi filan göremiyorum birtek tsubasa var niye acaba?...Bir de 2. Maçın sonunda oyun hata veriyor....Bilgilendirirseniz sevinirim arkasaşlar...
mhmtaykut yazdı:S.A.....
Arkadaşım ilk başlarda ünlü oyuncular yok Tsubasa kötü bir takımla başlıyor ilerde milli takım oluşuyor o zaman hepsi geliyor.
Oyunu bitirdim bir sorun yaşamadım sizden kaynaklanan bir sorun olsa gerek...

ben indirdim ama bişi çıkmadı flim gibi dosya iniyor lütfen yardım edin
ünsüz yazdı:ben indirdim ama bişi çıkmadı flim gibi dosya iniyor lütfen yardım edin
Arkadaşım birinci sayfada herşey gayet açık okumadın mı?

- ibrahim_58
- Acemi Üye
çok teşekkürler pes 2010 oynuyodum bıraktım bunu oynuyorum :nanik2:
çok teşekkürler bende bunu arıyordum emeğine sağlık
Paylasım Icın Tesekkurler Fakat Verdıgın 18. Mac Sıfresı 20. Mac Sıfresı Vs Calıstıramadım.. Bırde Tusubasa Ve Mısakı Ile Aldıgım Kupalardan Sonra Hazırlık Macı Oldu. Onun Fınalı Kazandıktan Sonra Oyun Hata Verdı; 1. Hatada Ekran Sacmalamaya Basladı Ardından İse ERROR : Executed an undefined order..
Verdıgın Sıfrelerle Bu Hatadan Sonrakı Maclara Gecebılecegımı Dusundum Ama Malasef Islemedı Sıfreler Bu Konuda Yardımını Beklıyorum Sımdıden Tesekkurler...
Verdıgın Sıfrelerle Bu Hatadan Sonrakı Maclara Gecebılecegımı Dusundum Ama Malasef Islemedı Sıfreler Bu Konuda Yardımını Beklıyorum Sımdıden Tesekkurler...
u2n ben bu oyunu zamanında bir siteden alıntı yapmıştım.Şifreleri de aynı şekilde..Onun için yardım edemiyorum.Ancak googledan araştırarak bulabileceğine inanıyorum.
ben indirebedim ilgili kişiler yardım edebilirlermi lütven :neee: