REKLAM ENGELLEYİCİ (ADBLOCKER) TESPİT EDİLDİ: Reklamlara yapılan tıklama bizim tek gelir kapımızdır. lütfen ADBLOCK tarzı eklentilerle reklamları engellemeyelim. Bize en güzel teşekkürü bu şekilde yapabilirsiniz. TEŞEKKÜRLER.
Captain Tsubasa Road to 2002 PC Game Jikkyou Typing
için söylüyorum arkadaşım linkler tamam çalışıyorda dosyalar bozuk.rar dan çıkarırken hata yazıp duruyor eksik dosya çıkarıyor.en iyisi sen kaldır onu ordan. :huh: :hayiir:
tolat yazdı:Captain Tsubasa Road to 2002 PC Game Jikkyou Typing
için söylüyorum arkadaşım linkler tamam çalışıyorda dosyalar bozuk.rar dan çıkarırken hata yazıp duruyor eksik dosya çıkarıyor.en iyisi sen kaldır onu ordan. :huh: :hayiir:
Arkadaşım daha öncede dedim, ben bu oyunu bu linklerden indirip kurdum bile. Ama oyun hoşuma gitmedi o yüzden sildim. Oyun klavyelerden yazı yazılarak oynanıyor galiba. Ben fazla incelemedim ama incelediğim kadarıyla böyle...
Dosyaları bağlantından kaynaklanan bi sorundan dolayı eksik indiriyor olabilirsin. Yukarıda açıkladım boyutları tam benim yazdığım gibi olmalı. Eksik dosyayı yeniden indirip, tekrar kurmayı deneyebilirsin...