Philips Marka TV'ler için Turksat 4A Ayarları
Arkadaşlar merhaba;
Ben burası için bayağı çömez durumdayım.
benim model 42 PFL6057K/12 BU ŞEKİLDE YAZIYOR.
benim derdin Türksat 4a uydusunu çıkaramadım ve ayrıca arama yaptığımda da karşıma bir sürü uydu çıkıyor. hotbird vs. yardımcı olabilecek kıdemli üstadlardan yardım bekliyoruz.
saygılar; :huh:
benim derdin Türksat 4a uydusunu çıkaramadım ve ayrıca arama yaptığımda da karşıma bir sürü uydu çıkıyor. hotbird vs. yardımcı olabilecek kıdemli üstadlardan yardım bekliyoruz.
serkancky yazdı:Arkadaşlar merhaba;
Bunu dener misiniz?
https://www.dropbox.com/sh/vzvpqljr6b58 ... /6097?dl=0
Uydulardan da Turksat olanı seçeceksiniz 1c/2a/3a/4a hangisi olursa olsun farketmez...

32PHK4309/12 - TV DEN USB YÜKLEME YAPTIM EDİTÖR GÖRMÜYOR YARDIM
iremuydu yazdı:32PHK4309/12 - TV DEN USB YÜKLEME YAPTIM EDİTÖR GÖRMÜYOR YARDIM
Aldığınız hatayı paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. Yalnız her modeli editör desteklemiyor bilginiz olsun.

Re: Philips Marka TV'ler için Turksat 4A Ayarları
42PFK6309/12 Tv Var Ama Bir Turlu Turksat Seklinde Cıkmıyor Sadece sat 1 seklinde cıkıyor ve tvler eksik duzenli bi kanal listesi warsa atabilir misin ? Dropbox u nasıl kullanıcaz ?
kralbaby yazdı:42PFK6309/12 Tv Var Ama Bir Turlu Turksat Seklinde Cıkmıyor Sadece sat 1 seklinde cıkıyor ve tvler eksik duzenli bi kanal listesi warsa atabilir misin ? Dropbox u nasıl kullanıcaz ?
Dropbox dosya indirme sitesidir. Başka fonksiyonu yoktur. Söylediğiniz model için bu kanal listesini indirmelisiniz;
https://www.dropbox.com/sh/vzvpqljr6b58 ... /6309?dl=0
Normalde diğer kanallar çıkıyorsa uydunun adı çok mühim değil mesela bende Turksat 1C çıkıyor ama işimi gördü. Turksat 4A kanalarrını HD dahil izleyebiliyorum.

Bu Tv ye Hellesat Kanallarını Yukleyebilir miyiz acaba ? bu klasör u nasıl aktif edicem acaba?
bu verdigin olmadı ?
kralbaby yazdı:bu verdigin olmadı ?
Hellasat hakkında maalesef bilgim yok. Ama uygun açıya çevirilirse uydu arama dediğinizde bulması gerekir.
Bu arada neden olmadı ne hata aldınız?

- berika2323
- Acemi Üye
42pfk5209/12 için repair dosyası