Re: Awsurveys ile $75 Ödeme Aldım Resimli
- tarla__kusu93
- Süper Yetkili
Sen bu ödemeyi ne zaman aldın.Kardeş bu site sahte kaç kişiye ödeme yapmadı boşu boşuna uğraşma
ben bu siteye üye oldum kendi referal linkimden ve kendi bilgisayarımdan alt üyeler yaptım reedem money dedim paypala aktarmadı acaba benim bilgisayarımdan yaptım diemi öle oldu :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( lütfen verdiğim refferal linkinden FARKLI FARKLI IPlerden sizden tam 61 kere üye olmanızı istiyeceğim yada IP değiştirme yöntemini isteyeceğim işte bu refferal linkim lütfen burdan üye olun http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=phyattack
:lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen:
:lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen: :lutfen:
Awsurveys ile $75 Ödeme Aldım Resimli
ne zaman aldın sorarım
Bırakın Bu İşleri Yalan Dolan Ya
- tarla__kusu93
- Süper Yetkili
Evet.BU sahte ödemeyi keseli yıllar olduuu.
- perkullekul
- Acemi Üye
orda -75 olması ödeme aldığı anlamına gelmiyor bu dangalağın. ödeme aldıysan paypal resmini yolla salak herif.
ewet -75$ dolar olması ödeme yapıldığı anlamına gelmiyor...... kazandığın oparadan ne kadar eksildği anlamına geliyor...
adam gibi pay pal resimi koy -500 yaptım ben vermedi paramı şerefsiz site
- muratsen86
- Tecrübeli Üye
arkadaşlar tüm bu reklam siteleriyle çok uğraştım ben zamanında.. alayı yalancı sahtekar.. hiç uğraşmayın derim... boşuna zaman kaybı...
hadi eywallah...
hadi eywallah...
yalan birader.inanmayan denesin.boşuna vaktini öldürsün.
yalanına tüküreyim, boynuna gravat olsun..
yalanına tüküreyim, boynuna gravat olsun..