1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Gönderilme zamanı: 28 Haz 2010 [ 20:18 ]
gönderen VSaBaH
İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Resim


Şok Facebook karıştı! İnci Sözlük üyeleri Ekşi Sözlük, Twitter ve Okan Bayülgen'den sonra hedef olarak Facebook'u seçti

Daha önce Ekşi Sözlük, Twitter ve Okan Bayülgen'in başına bela olan İnci Sözlük, yeni hedef olarak Facebook'u seçti. İnci Sözlük'ü bilmeyenler için oturaklı bir tanım yapmaya çalışırsak; 18+ içeriklerin bulunduğu bir yer olarak tanımlayabiliriz. Lakin +18 ibaresi kimi zaman açılan yeni başlıklarla insanlık dışına da çıkıp tanımsız bir hale de gelebiliyor.

Kısa bir süre içerisinde oldukça popüler hale gelen bu sözlüğün üyeleri ortalığı birbirine katmayı adet haline getirmişler. Şu an Facebook'taki küfürlü içerik, Facebook Translate sayfasındaki bir açık yüzünden meydana gelmiş durumda. İnci Sözlük üyeleri var olan gerçek çevirileri kendi hazırladıkları küfürlü içeriklerle değiştirdi. Ortada bir hack durumu yok. Facebook fazla onay alan çevirileri anında aktif ediyor. Kısacası Facebook, İnci Sözlük'ün tüm üyelerinin yüklenmesiyle yeterli sayıda onay alan küfürlü içeriği bilmeden aktif etmiş durumda.


Facebook'ta yorumların hemen altında çıkan Beğen* Şikayet Et* seçenekleri "inci s.k.r" olarak değişti.

Facebook çalışanları ve bazı bilinçli üyeler durumu değiştirmek için çaba sarf ediyorlar.

Dijital saldırı türlerine yeni bir tanım daha ekleyen İnci Sözlüğü kınıyoruz.


YÖNETİCİ YORUMU: Valla benim dışımda herkes de bir anormallik olmuş. Ben şahit olamadım ama yakınan çok insan gördüm. Ama adamlar süper organize olarak böyle bir iş çıkarmışlar :D

İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Gönderilme zamanı: 28 Haz 2010 [ 21:51 ]
gönderen dikenüstünde
Başka işleri yokmuş heralde =)

İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Gönderilme zamanı: 28 Haz 2010 [ 22:59 ]
gönderen ShiftlesS
Eğleniyolar işte adamlar napsınlar :D
Terbiyesizler :boks: :D

İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Gönderilme zamanı: 29 Haz 2010 [ 11:49 ]
gönderen VSaBaH
Ya öyle yerlerde eli boş gönlü hoşlar gezer zaten... O yüzden yaptığı işin mantıklı olup olmaması farketmez öyle kişiler için. Bence de boş bir iş ama adamlar yapmış işte.

İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Gönderilme zamanı: 30 Haz 2010 [ 06:23 ]
gönderen HayLaz_EjDer54
Pis Adamlar :D

İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Gönderilme zamanı: 30 Haz 2010 [ 10:12 ]
gönderen Y4HY4
Benim arkadaşlar da şikayetçi ama bende göremedim ya :D

İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Gönderilme zamanı: 10 Tem 2010 [ 08:47 ]
gönderen Erhanbay
Ben bu incisözlükten son zamanlarda ciddi rahatsızlık duymaya başladım. Dün bir başlıkta civcivi boğazından kesip resmini siteye atmış. Sonra da üstüne inci s.k..r yazmış.. Ben incisözlükteki anarşistler için şunu diyorum. Aile ve çevreden dışlanmış liseli bebeler.

İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Gönderilme zamanı: 13 Tem 2010 [ 21:08 ]
gönderen VSaBaH
Erhanbay yazdı:Ben bu incisözlükten son zamanlarda ciddi rahatsızlık duymaya başladım. Dün bir başlıkta civcivi boğazından kesip resmini siteye atmış. Sonra da üstüne inci s.k..r yazmış.. Ben incisözlükteki anarşistler için şunu diyorum. Aile ve çevreden dışlanmış liseli bebeler.

Çok yakında onlara bi ceza gelecek kardeş merak etme. İrtibatta olduğu tüm kanallar kapatılınca çil yavrusu gibi dağılır o bebeler...

İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Gönderilme zamanı: 28 Tem 2010 [ 16:11 ]
gönderen dikenüstünde
Bugün de karıştırdılar yine ortalığı.

İnci Sözlük Facebook'ta ortalığı karıştırdı!

Gönderilme zamanı: 31 Tem 2010 [ 01:03 ]
gönderen VSaBaH
dikenüstünde yazdı:Bugün de karıştırdılar yine ortalığı.

Evet halen devam etmekte...