1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

TAVUK ETİNİN LEZZETİ İÇİN!

Gönderilme zamanı: 24 Eyl 2006 [ 22:17 ]
gönderen meyra
Tavuk etinizin daha yumuşak, daha güzel kokulu ve daha lezzetli olması için pişirmeden önce tavuğu yarım limon ile iyice ovalayın ve sonra tavuğun üzerine ve içine rendelenmiş limon kabuğu koyun

Gönderilme zamanı: 01 Eki 2006 [ 22:58 ]
gönderen Fatma Anne
Paylaşım için sağol.

Gönderilme zamanı: 02 Eki 2006 [ 15:02 ]
gönderen VSaBaH
Bu limon da herşeye lazım ya.. Geçen annem için internetten bir tarif aradım..

:arrow: Meğersem pilav yaparken de limon suyu dökerseniz.. Pilavınız daha beyaz parlak oluyormuş...

Belki bir işinize yarar.. :D

Gönderilme zamanı: 02 Eki 2006 [ 16:31 ]
gönderen meyra
Paylaşımın için sağol Volkan abi. Tabiiki işimize yarar :lol: :D :razz: ;-) :mrgreen: