Canlı Maç izleme sitesi - Stadyum.Tv

Webmasterlar, bu bölümümüzde web sitenizi tanıtabilir. Açıklamalarda bulunabilirsiniz.. Bu bölüm dışında Site Tanıtımı yasaktır..!
Cevapla
Kullanıcı avatarı
ayfareli
Bağımlı Üye
Bağımlı Üye
Mesajlar: 207
Kayıt: 31 Mar 2012 [ 21:34 ]

Canlı Maç izleme sitesi - Stadyum.Tv

Mesaj gönderen ayfareli »

Site İsmi : Stadyum.Tv

Site Konusu : Canlı Maç izleme sitesi - Stadyum.Tv

Domain Kayıt Zamanı : Mart 2012

Tanıtım ve Açıklamalar : Stadyum.Tv ekranlarına hoşgeldiniz. Tüm dünya liglerinden canlı LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!, Stadyum.tv vasıtasıyla yayınlanmaktadır. İnternetten LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!mek istediğiniz anda, artık yapmanız gereken tek şey, stadyum.tv adresine tıklamak olacaktır.

Futboldan basketbola, basketboldan tenise kadar birçok spor branşının canlı maç yayını, sitede kendine yer bulmuştur. Maç listesi, ana sayfada siz değerli takipçilerimize takdim edilmektedir. İzlemeyi düşündüğünüz maça tıklayarak, anında yayına bağlanabileceksiniz.

Sitede yer alan LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP!me sayfalarının altına, arzu ederseniz yorumlarda bulunabilirsiniz. Facebook yorum eklentisi sayesinde, Facebook hesabınızdan sayfaya yorum yapma şansınız mevcuttur. Dileğenler, beğendikleri maç yayınlarını Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda sevdikleriyle paylaşabilirler.

Herkese keyifli seyirler ve iyi eğlenceler dileriz.



Kullanıcı avatarı
toptanci
Acemi Üye
Acemi Üye
Mesajlar: 4
Kayıt: 09 May 2019 [ 01:35 ]

Re: Canlı Maç izleme sitesi - Stadyum.Tv

Mesaj gönderen toptanci »

Maçların video kayıtları ve diğer ilginizi çeken bütün video içeriklerini gerek sosyal medyadan gerekse de ilgilendiğiniz bütün internet sitelerindeki videoları kolayca indirmek için LİNKİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN KAYIT OL VEYA GİRİŞ YAP! sitemizi kullanabilirsiniz. 

Sitemiz üzerinden hem eklenti ile hem de sadece link kullanarak istediğiniz videoyu kolayca indirebilirsiniz. 

Cevapla