Gitar Solo Notaları

Gitar akorlarına buradan ulaşabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Tasarımcı Yönetici
Tasarımcı Yönetici

Gitar Solo Notaları

Mesaj gönderen VSaBaH »

guitaristtt yazdı:işime yaradı ben de işe yarayacak şeyler koyayım:
ÖZGÜRLÜK MARŞI
do-do-re-mi-do-mi-re-sol
do-do-re-mi-do-2-si-sol
do-do-re-mi-fa-mi-re-do
si-sol-la-si do-do

NOT:2 de sadece deyip beklenir.Tab değildir. =D>

Teşekkürler arkadaşım senin paylaşımında anasayfada yayınlanacak!

Resim

Kullanıcı avatarı
guitaristtt
Acemi Üye
Acemi Üye

Gitar Solo Notaları

Mesaj gönderen guitaristtt »

Ben teşekkür ederim :)

Kullanıcı avatarı
guitaristtt
Acemi Üye
Acemi Üye

Gitar Solo Notaları

Mesaj gönderen guitaristtt »

haluk levent-elfida notalarını bulursanız yükleyebilir misiniz?

Kullanıcı avatarı
GuitaRYigiT
Acemi Üye
Acemi Üye

Gitar Solo Notaları

Mesaj gönderen GuitaRYigiT »

İşte size şarkılar:
$€ND€N B@ŞK@:
la do si do la do si do la do si do re do si la sol# la si sol# la si si do re fa mi re do si la:ikinci çalışta la yapılacak.
mi mi mi mi re re do re mi mi re mi fa mi re fa mi
mi mi mi mi re re do re fa fa sol fa mi re do si la
ve nakarattttttttt
:yuh:
y0ll@rd@ bulurum s€ni
mi fa mi re re mi fa re re mi re do do do re mi do do re do si si si do re si re do si la sol# la si do re mi
hatırla sevgili ve caddelerde rüzgar ezzz olduğu için yazmıom
akorları isteyen söylesin :meşgul: böle bakmasın :haha:

Kullanıcı avatarı
oEAGLEo
Acemi Üye
Acemi Üye

Gitar Solo Notaları

Mesaj gönderen oEAGLEo »

sanxx yazdı:ben 1 haftada caddelerde rüzgar soloyu öğrendim

BU YAZIYI HIZLI OLDUGUNU DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN Mİ; YAVAŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN Mİ YOKSA MSJ SAYIM ARTSIN DİYEMİ YAZDIN ÇOK MERAK ETTİM :)

Kullanıcı avatarı
oEAGLEo
Acemi Üye
Acemi Üye

Gitar Solo Notaları

Mesaj gönderen oEAGLEo »

Herkese merhaba.
yeni üyeyim güzel paylaşımlar var sayfayı beğendim. bişey dikkatimi cekti aynı şarkıyı 5-6 kişi birden eklemiş boş yere sayfada kalabalık yapıyo bence 5 sayfalık bilgi 10 sayfayı dolduruyor yeni bişey arayışında oldugumuzdan tüm sayfalara tek tek baktım ve sayfada aynı şeyleri gördüm gönül isterdi hepsi farklı olsun ama eldekiyle yetinmek düşüyo bize. gitarda da acemiyim gitarı alalı 3 hafta oldu olmadı kursa gitmişligim yok ama gördügüm notayı 10 dk içinde kulaga hoş gelicek derecede çalabiliyorum. yakında güzel parçalar ekliyeceğim inş.

Kullanıcı avatarı
oEAGLEo
Acemi Üye
Acemi Üye

Gitar Solo Notaları

Mesaj gönderen oEAGLEo »

anamenia yazdı:O şarkıyı bilmiyorum kimin şarkısı söylersen bir araştırabilirim bulursam koyarım :D
düşlerde sevdim seni şarkısını Gökhan Türkmen söylüyor. şuan baska biriside seslendirmiş ama ilk söyleyen gökhan türkmen diye biliyorum. 2007 de amatör olarak dinlemiştim. gökhan türkmenin 2006 albümündeki büyük insan şarkısını biliyosanız baştan sona notalarını yazmanızı rica ediyorum özelliklede en başını. 2006 daki büyük insan sarkısı sonraki seslendirğinden cok daha güzel oldugunu düşünüyorum dinleyenler bilirler.

Kullanıcı avatarı
HayLaz_EjDer54
Süper Yetkili
Süper Yetkili

Gitar Solo Notaları

Mesaj gönderen HayLaz_EjDer54 »

oEAGLEo yazdı:Herkese merhaba.
yeni üyeyim güzel paylaşımlar var sayfayı beğendim. bişey dikkatimi cekti aynı şarkıyı 5-6 kişi birden eklemiş boş yere sayfada kalabalık yapıyo bence 5 sayfalık bilgi 10 sayfayı dolduruyor yeni bişey arayışında oldugumuzdan tüm sayfalara tek tek baktım ve sayfada aynı şeyleri gördüm gönül isterdi hepsi farklı olsun ama eldekiyle yetinmek düşüyo bize. gitarda da acemiyim gitarı alalı 3 hafta oldu olmadı kursa gitmişligim yok ama gördügüm notayı 10 dk içinde kulaga hoş gelicek derecede çalabiliyorum. yakında güzel parçalar ekliyeceğim inş.

Sanada Merhaba, demişsin ki aynı sayfada aynıları ama herkes 1.sayfaya yazamıyor ki diğer sayfalara yazıyorlar uygun bulunuyorsa ilk mesaja yazılıyor ;)

Kullanıcı avatarı
sanxx
Süper Yetkili
Süper Yetkili

Gitar Solo Notaları

Mesaj gönderen sanxx »

oEAGLEo yazdı:
sanxx yazdı:ben 1 haftada caddelerde rüzgar soloyu öğrendim

BU YAZIYI HIZLI OLDUGUNU DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN Mİ; YAVAŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN Mİ YOKSA MSJ SAYIM ARTSIN DİYEMİ YAZDIN ÇOK MERAK ETTİM :)

Hızlı Olduğum İçin

Kullanıcı avatarı
anamenia
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Gitar Solo Notaları

Mesaj gönderen anamenia »

oEAGLEo yazdı:
anamenia yazdı:O şarkıyı bilmiyorum kimin şarkısı söylersen bir araştırabilirim bulursam koyarım :D
düşlerde sevdim seni şarkısını Gökhan Türkmen söylüyor. şuan baska biriside seslendirmiş ama ilk söyleyen gökhan türkmen diye biliyorum. 2007 de amatör olarak dinlemiştim. gökhan türkmenin 2006 albümündeki büyük insan şarkısını biliyosanız baştan sona notalarını yazmanızı rica ediyorum özelliklede en başını. 2006 daki büyük insan sarkısı sonraki seslendirğinden cok daha güzel oldugunu düşünüyorum dinleyenler bilirler.
Teşekkürler öğrendiğim iyi oldu fakat yine bulamadım :D Belki sen bulursan buraya yazarsın ben de ilk sayfaya taşırım denedikten sonra :D Sonraki düşüncene de şöyle cevap vereyim zaten bütün şarkılar ilk sayfada bulunuyor eğer orda bulamadıysan yoktur mesajın altında da belirttiğim gibi bütün şarkıları oraya taşıyoruz fakat benim ve üst yetkililerin dışında diğer üyelerin o yazıyı değiştirmeye hakkı yok onun için birisi bir şarkı isterse teşekkür etmek isterse ya da bir şarkı eklerse ona göre cevap yazıyoruz ve ilk sayfaya şarkıyı yazıyoruz anlamadığın, takıldığın ya da yardım istediğin bir şey olursa da sorabilirsin şarkıları da bulmana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Foruma hoşgeldin :D