Gitar Solo Notaları
Gitar Solo Notaları
Keşke nota defterimi bulabilsem. Orada vardı. Umarım Ceren bunada bi çözüm bulur :Dkimyaci7272 yazdı:Herkesin eline sağlık çok güzel paylaşımlar bunlar.Acaba Desperado varmı birilerinde??
Gitar Solo Notaları
slm akadaşlar beni ekleyin veya mesaj atın soracagım bin tane soru var yadımcı olun lütfen :tuh:
Gitar Solo Notaları
feyfi, Burada söyle olabildiğince yardımcı oluruz. :D
ShiftlesS, Şeytan kaptı götürdü fark etmeden getirdi tarzı bir şey vardı onu dene :D Kötü olmuş defterini kaybettiğin ya umarım bulursun. :D
Desperadonun müziğini ben de çok severim gerçekten ama o biraz daha profesyonel arpej de atmanız gerekiyor aynı zamanda. Burda daha çok öğrenmeye başlamak isteyenlere kendilerini denemek için, bir başlangıç için şarkılar var ya da evde gitarım var bari bir şeyler çalayım diyenler için :D desperadonun şarkısını ben de çalamıyorum yani hiç denemedim ama notaları da yok eğer gerçekten hevesliysen ve onun gibi profesyonel şarkıları çalmak istiyorsan bir kursa gitmeni tavsiye ederim :D
Ve yeni üye olan arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum :D :slm: Emin olun pişman olmayacaksınız :D
ShiftlesS, Şeytan kaptı götürdü fark etmeden getirdi tarzı bir şey vardı onu dene :D Kötü olmuş defterini kaybettiğin ya umarım bulursun. :D
Desperadonun müziğini ben de çok severim gerçekten ama o biraz daha profesyonel arpej de atmanız gerekiyor aynı zamanda. Burda daha çok öğrenmeye başlamak isteyenlere kendilerini denemek için, bir başlangıç için şarkılar var ya da evde gitarım var bari bir şeyler çalayım diyenler için :D desperadonun şarkısını ben de çalamıyorum yani hiç denemedim ama notaları da yok eğer gerçekten hevesliysen ve onun gibi profesyonel şarkıları çalmak istiyorsan bir kursa gitmeni tavsiye ederim :D
Ve yeni üye olan arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum :D :slm: Emin olun pişman olmayacaksınız :D
Gitar Solo Notaları
Foruma Kayıt Olduğum Başlık Bu Başlık Olmasa Bende Olmazdın :)
- burak123456
- Acemi Üye
Gitar Solo Notaları
Karşılıklı gitar çalmak isteyenler pc den bnm skype xdberk :ajan:
Gitar Solo Notaları
tşk
:sagolun:
:sagolun:
Gitar Solo Notaları
Tsk yaa.Çok sevdiğim şarkılar bunlar. :hoba:
Gitar Solo Notaları
daha hareketli şeyler