Gitar Solo Notaları
Gitar Solo Notaları
Anason? Bir grup mu yoksa şarkı adı mı affedersin hiç duymamıştım da. :Dburak123456 yazdı:anasonun gitar solosunun notalarını veririmisinz ltfn :lutfen:
- HayLaz_EjDer54
- Süper Yetkili
Gitar Solo Notaları
[BBvideo 425,350] name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>[/BBvideo]
=D>
=D>
- EdaNurNihan
- Acemi Üye
Gitar Solo Notaları
Lütfen Model Grubunun Şarkılarının Solo Şarkılarını Verir Misiniz? :lutfen:demon_gfb yazdı:ndemk arkdsLarın istedigi parcaLar warsa yazarm soLo ritim fark etmez ;)
- HayLaz_EjDer54
- Süper Yetkili
Gitar Solo Notaları
EdaNurNihan yazdı:Lütfen Model Grubunun Şarkılarının Solo Şarkılarını Verir Misiniz? :lutfen:demon_gfb yazdı:ndemk arkdsLarın istedigi parcaLar warsa yazarm soLo ritim fark etmez ;)
Şarkıların isimlerini söylerseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler ;)
- dreamblack
- Acemi Üye
Gitar Solo Notaları
Nota olarak veremiyor musunuz.? Böyle isim olduğunda anlaşılmıyor kalın ince uzatmalar falan :S :huh:
- dreamblack
- Acemi Üye
Gitar Solo Notaları
Peki maNga grubunun solo notalarını yazabilir misiniz ?
Yalan, Beni unutma, fly to stay alive, Hepsi olabilir..
Yalan, Beni unutma, fly to stay alive, Hepsi olabilir..
Gitar Solo Notaları
yazık :D:D:D:DoEAGLEo yazdı:sanxx yazdı:ben 1 haftada caddelerde rüzgar soloyu öğrendim
BU YAZIYI HIZLI OLDUGUNU DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN Mİ; YAVAŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN Mİ YOKSA MSJ SAYIM ARTSIN DİYEMİ YAZDIN ÇOK MERAK ETTİM :)
Gitar Solo Notaları
Arkadaşlar Mustafa Ceceli'den - Es'in notlarını bilen varsa yazabilir mi ?
Gitar Solo Notaları
arkadaşlar ben yeni üye oldum zar zor para biriktirdim kendime güzel bir klasik gitar aldım. ancak kursa gidebilme imkanım yok ablamla yaşadığım için maddi durumlarım el vermiyor. notalrı biraz çabaladım ve az buçuk öğrendim. verdiğiniz neredeyse tüm parçaları dinletecek kadar iyi çalmasamda umut vadedici bir şekilde çalıyorum ama diyez bemol gibi notalar var bazı parçalarda onları anlamıyorum. internetten araştırmaya çalışınca direk akor eğitimleri çıkıyor bana bu konuda sabırla yardım edebilcek birisi varmı acaba? ama sabırla kelimesine dikkat etmenizi istiyorum :dayak:
Gitar Solo Notaları
google a "Gitarda nota" diye yaz resimler çıkar ordan halledersin.